Naturland Tyúkszemirtó balzsam

Kiszerelés:
20g
SKU:
530812
Gyártó/Forgalmazó:
Naturland Magyarország Kft.

A tyúkszemek és bőrkeményedések eltávolítására alkalmas készítmény. 

Internetes ár
1 799 Ft
Egységár: 1799 Ft

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

A tyúkszemek és bőrkeményedések eltávolítására alkalmas készítmény. 

 

Tudta Ön, hogy naponta átlagosan 8-10.000 lépést teszünk meg? Ez azt jelenti, hogy annyit gyalogolunk életünk során, hogy kb. négyszer körbejárhatnánk a Földet. Annak ellenére, hogy a lábaink ilyen nagy igénybevételnek vannak kitéve, a bőrápolási szokásainkat vizsgáló felmérések szerint a legkevesebb törődést kapják a mindennapi testápolás során. Lábainknak az sem tesz jót, hogy a divatnak hódolva gyakran préseljük őket szűk vagy magas sarkú cipőkbe.

 

Az emberek 80%-a szenved valamilyen lábproblémától: száraz, berepedező bőr, tyúkszem, szemölcs stb. A fájdalmas bőrkeményedés vagy tyúkszem kialakulását gyakran a nem megfelelő, szűk cipő használata, illetve a bokasüllyedés okozza. Fontos, hogy akár a bőrkeményedés, akár a tyúkszem eltávolítására ne használjunk ollót, kést vagy egyéb vágószerszámot, mivel könnyen megsérthetjük a környező területet, vagy a mélyebben fekvő rétegeket. Az ilyen bőrproblémák kezelésére és eltávolítására alkalmazható a szalicilsav tartalmú NATURLAND®. 
 

Szalicilsavat tartalmaz!

Alkalmazása bőrkeményedés esetén

Az előzetesen meleg vízben kiáztatott, majd szárazra törölt felületet bekenjük, majd 20-30 percig pihentetjük. Ezután a bőrkeményedés könnyedén eltávolítható bármilyen tompa eszközzel. Alkalmazása tyúkszem esetén: Az első kezelés előtt meleg vízben kiáztatjuk a kezelendő területet, majd szárazra töröljük és bekenjük a készítménnyel. A kezelést kb. 1 hétig, naponta 2x (reggel és este) kell folytatni, amíg a tyúkszem a szalicilsav hatására sárgásfehér, kocsonyás anyaggá nem válik. A kezelés végén egy alapos, meleg vizes áztatás után az elhalt tyúkszem könnyen eltávolítható. Fontos, hogy kezelés közben a lábakat (a kezelt felületet) csak gyors lemosással tisztítsuk. A készítmény gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhaneműn, kezelés után azonnal felhúzható a zokni vagy harisnya. A régi vagy nagyon kemény tyúkszem esetén nem mindig elegendő az 1 hetes kúra, ilyenkor 1 hét pihentetés után a leírás szerint megismételhető a kezelés.

Összetevők / Ingredients:

Lanolin, Lanolin Alcohol, Salicylic Acid, Lactic Acid, Myroxylon Pereirae Resin.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5998794304594
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 32
Tárhely Polc 3

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége