Naturland Svédkeserű krém

Kiszerelés:
60g
SKU:
173475
EAN:
5998794301470
Th:
5
/
6
Naturland Svédkeserű krém
Patikai ár:
1 229 Ft
Internetes ár
1 106 Ft
Egységár: 18433.33 Ft / kg
Megtakarítás: 123 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Naturland Svédkeserű krém

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. A Svédkeserű tinktúra flavonoid és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását és így csökkentik a reumás fájdalmakat. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a bőrön át felszívódva hűsítő érzetet kelt és enyhén érzéstelenít

Összetétel:

Hatóanyaga:


60 g krémben: 0,60 g Svédkeserű tinktúra, 0,30 g levomentol (Levomentholum),
0,30 g racém kámfor (Camphora racemica).


Segédanyaga:

tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, 96%-os etanol, nátrium-lauril-szulfát és metil-parahidroxibenzoát.


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!Egészségpénztári kártyára kapható!


További információ
EAN 5998794301470
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Naturland Svédkeserű krém

Gyógyhatású készítmény Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett készítmény Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. Javallatok: Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. Alkalmazás: Naponta 2-3 alkalommal az előzetesen megtisztított, fájdalmas testrészt a krémmel vékonyan be kell kenni, majd óvatosan bedörzsölni. Borogatásként is alkalmazható.

Figyelmeztetés: Külsőleg! Mentolra és kámforra érzékeny egyének ne használják! Gyermekektől elzárva tartandó! Tárolás: Legfeljebb 25 °C-on.

Összetétel: Hatóanyagok: 60 g krémben: 0,60 g Svédkeserű tinktúra, 0,30 g levomentol (Levomentholum), 0,30 g racém kámfor (Camphora racemica)

Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, 96%-os eta-nol, nátrium-lauril-szulfát és metil-parahidroxi-benzoát.

Nyilvántartási szám: OGYI-667/1997

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége