Linex Flora élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Kiszerelés:
28x
SKU:
532055
Gyártó/Forgalmazó:
Sandoz Hungária Kft.

A Linex® Flora-t az emberi bélflórához hasonló törzsekből válogatva fejlesztettük ki. Minden kapszulája 2 milliárd élőflóra sejtet tartalmaz, amire az egészséges bélflórának szüksége lehet.

Patikai ár:
3 849 Ft
Internetes ár
2 699 Ft
Egységár: 96.39 Ft / db
Megtakarítás: 1150 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Szervezetünkben körülbelül 10-100 trillió mikroba található. E sejtek többsége a belekben található, ahol élő ökoszisztémát alkotnak, amelyet bélflórának (mikrobiótának) nevezünk.

A bélflóra legnagyobb részt baktériumokból áll, de más mikroorganizmusok, például gombák, élesztőgombák, archeák és vírusok is megtalálhatóak benne. Esetenként „elfeledett szervnek” is nevezik, mivel a mikrobióta sok tekintetben úgy viselkedik, mint egy szerv, mégis ritkán hivatkoznak így rá. A belekben lévő mikrobák anyagcsere-tevékenységének számos élettanilag pozitív hatása van.

A belekben található hasznos mikrobák összetételét számos életkörülmény befolyásolhatja, pl. a stressz, a mozgásszegény életmód és az étkezési szokások.

A LINEX® készítményekben található élőflóra törzsek az egyik legismertebb és legtöbbet tanulmányozott élő, liofilizált tejsav- és bifidobaktériumokból állnak, ide tartozik a Lactobacillus acidophilus és a Bifidobacterium animalis subsp. lactis.

A liofilizáció fagyasztva szárítást jelent, mely technológiának köszönhetően növekszik a baktériumok stabilitása a tárolás során, és megőrzik életképességüket a fogyasztásig vagy a terméken jelzett lejárati időig.

A LINEX® FLORA-ban található Lactobacillus acidophilus, LA-5® és Bifidobacterium animalis subsp lactis, BB-12 törzsek alkalmazása az alábbi esetekben javasolható:

 • ha megváltozik a szervezet bioritmusa
 • utazások alatt

Napi ajánlott mennyiség

 • Kizárólag szájon át történő alkalmazásra.
 • 3-12 év közötti gyermekek: naponta 1-2 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, egy pohár víz kíséretében.
 • 12 évnél idősebb gyermekek és felnőttek: naponta 1-3 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, egy pohár víz kíséretében.

Figyelmeztetések

 • Kérjük, ne lépje túl az adagolási javaslatban feltüntetett mennyiséget.
 • Ne keverje a kapszulát alkohollal vagy forró ételbe, mert a készítményben található élő baktériumok elpusztulhatnak.
 • Ne használja a Linex® Flora-t, amennyiben Ön vagy gyermeke allergiás a készítmény bármely összetevőjére vagy immunrendszeri hiánybetegsége van.
 • Ha Ön vagy gyermeke antibiotikumot szed, akkor legalább 3 órás időközt ajánlatos hagyni az antibiotikum és a Linex® Flora bevétele között.
 • Nyomokban tejfehérjét és laktózt tartalmazhat.
 • A készítmény szénhidráttartalmát cukorbetegség esetén figyelembe kell venni.
 • A Linex Flora étrend-kiegészítő készítmény. Az étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Linex Flora élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 5999539884814
Tárhely sor B
Tárhely oszlop 1
Tárhely Polc 3
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége