Isla Medic Hydro+ torokpasztilla cseresznye

Kiszerelés:
20x
SKU:
153050
Gyártó/Forgalmazó:
Alpen Pharma Kft.

Az  Isla® medic hydro a megfázás és torokfájás tipikus tüneteinek enyhítésére szolgáló cukormentes, cseresznye ízű torokpasztilla, mely az izlandi zuzmó mellett hialuronsavat is tartalmaz. 

Internetes ár
3 509 Ft
Egységár: 175.45 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Isla® medic hydro torokpasztillában lévő hidrogél-komplex karbomert, xantángumit és hialuronsavat tartalmaz az izlandi zuzmó mellett. Az Isla® medic hydro cseresznyeízű, cukormentes és 6 éves kortól adható. A poliszacharidok családjába tartozó, nagy vízmegkötő-képességgel rendelkező xantángumi és a speciális duzzadóképességű, gél halmazállapotú karbomer védőréteget képez az irritált nyálkahártyán. A hialuronsav pedig speciális fizikai képessége révén, a nyálkahártya felületén nedves filmréteget alakít ki. A zord északi klímát kedvelő izlandi zuzmó száraz kivonata több mint 80%-ban mucint (nyálkát) tartalmaz. 

 

A kivonat a torokpasztilla szopogatása közben maradéktalanul feloldódik, és balzsamként fedi be a száj, a torok és a gége nyálkahártyáját, ahol kifejti jótékony hatását.
 

Ezáltal fokozódik a nyálképződés, regenerálódik az irritált nyálkahártya. A meghűléses megbetegedéssel, torokfájással összefüggő tipikus panaszok – mint rekedtség, kiszáradt nyálkahártya és nyelési nehézség – enyhülnek. Mikor alkalmazható az Isla medic hydro? Meghűléssel, torokfájással összefüggő tipikus panaszok enyhítésére, mint például köhögési inger és rekedtség, kiszáradt nyálkahártya és a hangszálak irritációja esetén. fenti panaszokat eredményezheti – egyebek mellett a kiszáradt és irritált nyálkahártya okozta, köpettel nem járó (száraz) köhögés.
 

A torokpasztilla a hialuronsavat és izlandi zuzmó kivonatot tartalmazó hidrogél-komplex révén hatásosan védi a száj és a torok nyálkahártyáját.

Adagolás:

Felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól javasolt naponta többször, összesen legfeljebb 6 torokpasztillát elfogyasztani. A pasztillát lassan kell elszopogatni, míg az teljesen fel nem oldódik.

Mit tartalmaz az isla® medic hydro+ Cseresznye torokpasztilla?

A torokpasztilla izlandi zuzmó vizes kivonatát (0,4-0,8:1), karbomert, xantán gumit, nátrium-hialuronátot tartalmaz.

Egyéb összetevők:

gumiarábikum, szorbitol, maltitol, vízmentes citromsav, aceszulfám-K, levomenthol, növényi eredetű ízesítő és színezőanyag (sárgarépa-,fekete ribizli kivonat), közepes szénláncú trigliceridek, tisztított víz.

1 torokpasztilla 0,11 g szorbitolt és 0,94 g maltitolt (cukorhelyettesítők) tartalmaz, ami 0,09 BE-nek(kenyéregységnek) felel meg.

Mire alkalmazható az isla® medic hydro+ Cseresznye?

  • Meghűléssel, torokfájással összefüggő tipikus panaszok enyhítésére, mint például köhögési inger és rekedtség.
  • Kiszáradt nyálkahártya és a hangszálak irritációja esetén.

A fenti panaszokat eredményezheti – egyebek mellett– a kiszáradt és irritált nyálkahártya okozta, köpettel nem járó (száraz) köhögés.
A torokpasztilla a hialuronsavat és izlandi zuzmó kivonatot tartalmazó hidrogél-komplex révén hatásosan védi a száj és a torok nyálkahártyáját.

Hogyan hat az isla® medic hydro+ Cseresznye?

A torokpasztillában lévő hidrogél-komplex karbomert, xantángumit és hialuronsavat tartalmaz. A poliszacharidok családjába tartozó, nagy vízmegkötő-képességgel rendelkező xantángumi és a speciális duzzadóképességű, gél halmazállapotú karbomer védőréteget képez az irritált nyálkahártyán. A hialuronsav pedig, speciális fizikai képessége révén, a nyálkahártya felületén nedves filmréteget alakít ki.

A zord északi klímát kedvelő izlandi zuzmó száraz kivonata több mint 80%-ban mucint (nyálkát) tartalmaz. A kivonat a torokpasztilla szopogatása közben maradéktalanul feloldódik, és balzsamként fedi be a száj, a torok és a gége nyálkahártyáját, ahol kifejti jótékony hatását.

Ezáltal fokozódik a nyálképződés, regenerálódik az irritált nyálkahártya. A meghűléses megbetegedéssel, torokfájással összefüggő tipikus panaszok – mint rekedtség, kiszáradt nyálkahártya és nyelési nehézség– enyhülnek.

Mikor nem alkalmazható az isla® medic hydro+ Cseresznye?

Az isla® medic hydro+ Cseresznye nem alkalmazható bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.

Mire kell odafigyelni az isla® medic hydro+Cseresznye alkalmazása során?

Amennyiben tudomása van arról, hogy valamilyen szénhidrát- intoleranciában (cukoremésztési zavarban) szenved, kérjük, az alkalmazás előtt kérdezze meg orvosát!

Lehet-e az isla® medic hydro+ Cseresznyét alkalmazni terhesség és szoptatás ideje alatt?

Nincsenek olyan ismeretek, amelyek a várandóssági és szoptatási időszak alatti alkalmazás ellen szólnának.

Hogyan ajánlott alkalmazni az isla® medic hydro+ Cseresznyét?

Felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól javasolt naponta többször, összesen legfeljebb 6 torokpasztillát elfogyasztani. A pasztillát lassan kell elszopogatni, míg az teljesen fel nem oldódik.

Információ cukorbetegeknek:

1 torokpasztilla 1,05 g cukorhelyettesítő szert tartalmaz, ami 0,09 BE-nek (kenyéregységnek) felel meg.

Milyen hosszú ideig alkalmazható az isla® medic hydro+ Cseresznye?

A torokpasztillákat megszakításokkal és folyamatosan hosszabb ideig is lehet alkalmazni. Ha a tünetek 3 napon belül nem javulnak, vagy rosszabbodnak (pl. láz, ízületi fájdalom esetén), javasoljuk keresse fel orvosát, gyógyszerészét!

Milyen nemkívánatos hatást válthat ki az isla® medic hydro+ Cseresznye?

Túl sok torokpasztilla alkalmazása hashajtó hatást válthat ki és/vagy gyomorpanaszokat okozhat. Egyes esetekben túlérzékenységi reakció előfordulhat.

Mire kell még ügyelni az alkalmazással kapcsolatban?

A lejárati idő szerepel a külső dobozon és a buborékfólián is. Lejárati időn túl ne alkalmazza a készítményt! A torokpasztillákat fénytől védve, száraz helyen és 25 °C alatt kell tárolni. Ajánlott a saját dobozában tartani.

Milyen kiszerelésben kapható az az isla® medic hydro+ Cseresznye?

Egy doboz 20 torokpasztillát tartalmaz.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4104480462566
Tárhely sor F
Tárhely oszlop 24
Tárhely Polc 1

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége