Isla Medic Akut torokpasztilla citrus-méz íz

Kiszerelés:
20x
SKU:
549080
Gyártó/Forgalmazó:
Alpen Pharma Kft.

A citrus-méz ízesítésű Isla® Medic Acute a megfázásos tünetek és torokpanaszok kezelésére nyújt hatékony megoldást. A hidrogél komplexnek köszönhetően védi a száj és a torok nyálkahártyáját, mely izlandi zuzmó tartalmú torokpasztilla már 6 éves kortól adható.

Internetes ár
3 131 Ft
Egységár: 156.56 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Isla® medic acute torokpasztilla cukormentes és citrus-méz ízesítésű, mely a megfázásos tünetek és torokpanaszok kezelésére nyújt hatékony megoldást mind felnőttek és gyermekek számára, mely már 6 éves kortól bevehető. A torokpasztilla karbomerből, xantán gumiból és hialuronsavból álló hidrogél komplexet tartalmaz. A xantán gumi vízmegkötő képességének és a karbomer zselésítő anyag fajlagos duzzadási képességének köszönhetően az irritált nyálkahártyán védő filmréteget képez. A torokpasztillában található hialuronsav különleges tulajdonsága, hogy nedves filmréteget képez a nyálkahártyán. A messzi észak szélsőséges éghajlatán edzett izlandi zuzmóból készült különleges kivonat száraz üledéke 80%-ban mucinokat tartalmaz. A kivonat a pasztilla szopogatása közben feloldódik és a szájban, torokban és garatban fejti ki kellemes hatását balzsamszerű védőréteget képezve. Vegán, nem tartalmaz zselatint vagy más állati eredetű összetevőt.

Összetevők

  • izlandi zuzmó vizes kivonata + hialuronsav

Adagolás

  • Szükség szerint a felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gyermekeknek naponta legfeljebb 6 pasztillát ajánlott lassan, a teljes feloldódásig elszopogatni.
  • 1 pasztilla 1,03 g édesítőszert tartalmaz, ami 0,09 BE-nek felel meg.

Jellemzők

  • cukormentes, vegán

A megfázás és torokfájás tipikus tüneteinek enyhítésére mint a torokirritáció és rekedtség. A nyálkahártya szárazságának és a hangszalagok irritációjának enyhítésére. Ezek a panaszok többek között nem produktív száraz köhögés következményei lehetnek, például a szájnyálkahártya irritációjából és szárazságából fakadó szaggató köhögés. A hialuronsav és izlandi zuzmó gyógynövény felhasználásával készülő, hidrogél komplexet tartalmazó torokpasztillák hatékonyan védik a száj és torok nyálkahártyáját.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4104480470110
Tárhely sor F
Tárhely oszlop 27
Tárhely Polc 1
Betétdíjas Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége