Imunoglukan szirup

Kiszerelés:
120ml
SKU:
789893
EAN:
3831061005652
Th:
3
/
4
IC-vitamin és természetes Imunoglukán® tartalmú táplálékkiegészítő Az Imunoglukan® junior egy természetes összetételű innovatív termék. Bioaktív poliszacharid imunoglukánt és C-vitamint tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Az Imunoglukan® egy teljesen biztonságos készítmény és ideális az egész család részére.
Patikai ár:
7 169 Ft
Internetes ár
6 452 Ft
Egységár: 53.77 Ft / ml
Megtakarítás: 717 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Imunoglukan szirup
Alkalmazás
Az aktuális kutatások kimutatták, hogy az öregedési folyamatok, allergiák, a környezetszennyezés, élelmiszeripari tartósítószerek, antibiotikumok, a rossz táplálkozás, a különböző fajtájú sugárzás, stressz és túlzott testi megerőltetés gyengítik az emberi szervezet védekezőképességét.
Az Imunoglukan® junior egy természetes összetételű innovatív termék. Bioaktív poliszacharid imunoglukánt és C-vitamint tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Az Imunoglukan® egy teljesen biztonságos készítmény és ideális az egész család részére.
Az Imunoglukan® juniorhoz cukorbetegek is szedhetik.
Az Imunoglukan® junior gluténmentes.
Az Imunoglukan® junior ideális vegetáriánusok számára is.
Adagolás
Az Imunoglukan® szirup szedhető:
Megelőzésképpen, ha tudja, hogy gyermeke a környezetében kockázatnak van kitéve, például gyermeknapközik, hasonló korú közösségek vagy ha gyermeke gyakran beteg. Ebben az esetben a szirup hosszabb ideig történő fogyasztása a jó, tehát legalább 2 – 4 hét, napi 1-szer – a gyermek testsúlyának megfelelően 1 ml szirup/5 kg.
Megnövekedett igény esetén a készítmény napi adagja 2 ml/5 kg-ra is növelhető a testsúlynak megfelelően legalább 3 napig.
Súly Napi adag Megemelt napi adag
10 kg 2 ml 4 ml
15 kg 3 ml 6 ml
20 kg 4 ml 8 ml
25 kg 5 ml 10 ml
30 kg 6 ml 12 ml
A szirup a legjobb hatást leginkább este lefekvés előtt vagy reggel éhgyomorra fejti ki.
A szirup speciálisan alkalmas gyermekek és azon felnőttek számára, akik a szirupformát részesítik előnyben.
Az Imunoglukan® 4 éves kor feletti gyermekeknek már megfelelő az étrend-kiegészítők magyarországi szabályzása szerint. Más EU-országokban az Imunoglukan® 1 és 3 év közötti gyermekek esetében csak az orvossal való konzultációt követően alkalmazható.
Az Imunoglukan® teljesen biztonságos és ideális az egész család részére. Ezen kívül pedig cukor-, glutén- és laktózmentes.
Összetétel
1 ml szirup tartalma:
Imunoglukan 10 mg
Vitamin C 10 mg
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Mivel a szervezet fertőzésekre való hajlama fáradtság és kimerültség esetén nagyobb, a C-vitamin szedése javasolt megelőzésképpen és fertőzések esetén is.
A szervezetben a C-vitaminnak számos más funkciója is van. Hozzájárul a normál kollagénképződéshez a porcok, a bőr, a csontok, a fogak, a fogíny és a véredények normál működése érdekében. Ezen kívül a C-vitamin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, az idegrendszer működéséhez és a normál pszichikai működéshez. A C-vitamin növeli a szervezet vasfelvételét is és hozzájárul a csökkent E-vitaminszint regenerációjához is.
Mivel az emberi szervezet nem képes arra, hogy saját maga állítson elő C-vitamint, a táplálkozásunkon keresztül kell pótolnunk. Ennek a vitaminnak a hiánya skorbutbetegséghez vezethet, amely fogínyvérzés, foghullás, csontlágyulás és a vörös vértestek termelődésének lelassulásában jelenik meg.
Az Imunoglukan® egy természetes bioaktív poliszacharid.
Figyelmezetés
Transzplantált szervekkel rendelkező személyek nem szedhetik az Imunoglukan® szirupot. Immunszupresszív szereket szedő személyek csak a kezelőorvossal való egyeztetést követően szedhetik a készítményt. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
További információ
EAN 3831061005652
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Imunoglukan szirup

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

©2019 © 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.