Immunotrofina szirup

Kiszerelés:
200ml
SKU:
787285
EAN:
8594071090104
Th:
2
/
7

 

Magyarországon is kapható az Immunotrofina vény nélküli immunerősítő szirup, amelyet Európa számos országában évek óta alkalmaznak felső légúti betegségek megelőzésére, a betegségek lefolyásának csökkentésére, regeneráció elősegítésére.

Speciális hatóanyaga a foszfoglukán, mely egyedi molekula révén, hatékonyan aktiválja az immunrendszert

Patikai ár:
4 449 Ft
Internetes ár
2 960 Ft
Egységár: 14.8 Ft / ml
Megtakarítás: 1489 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Immunotrofina szirup

A XXI. században különösen hangsúlyt kell fektetnünk a gyermekek immunrendszerének védelmére, hiszen mindennapjaik során számos rizikótényezőnek vannak kitéve, - kórokozók támadása, környezetszennyezés, stressz, mozgásszegény életmód, stb. - amik immunrendszerük gyengüléséhez vezethetnek.

Ezen tényezőkön túl azon gyermekeknél, akik krónikus betegségekben szenvednek, vagy akiknél tartós gyógyszerszedés áll fenn (pl: antibiotikumok, szteroidok) az immunrendszer még nagyobb igénybevételnek van kitéve. Ilyen esetekben, ha virális vagy bakteriális fertőzés éri a szervezetet, nem csak a „másodlagos” fertőzéssel kell a szervezetnek megküzdeni, hanem maga az alapbetegség gyógyulása is lelassul, esetleg szövődményekkel gyógyul. 

Az Immunotrofina hatóanyaga a foszfoglukán, ami a béta-glukán továbbfejlesztett típusa.

A foszfoglukán molekulák a vékonybél Peyer-plakkjain keresztül szívódnak fel, ahol a makrofágok bekebelezik őket, majd eljuttatják a molekulákat az elsődleges immunszervekbe, pl: csecsemőmirigybe, lépbe, csontvelőbe.

A foszfoglukán molekulára jellemző hogy kettős foszfolipid réteg veszi körül, aminek a külső része hidrofil.

Ennek jelentősége abban van, hogy a foszfolipid réteg a leggyorsabb felszívódást teszi lehetővé a glukán molekula számára.

A molekula ellenáll a gyomorsavnak, támogatja az immunrendszer fejlődését és erősíti az immunválaszt.

A foszfoglukan molekulák a neutrofil granulocitákhoz kapcsolódnak, ezáltal a foszfoglukan-neutrofil granulocitakomplex gyorsan és hatékonyan tud reagálni a szervezetet ért különféle fertőzésekre.

Tehát az immunrendszer első védelmi vonalát képező makrofágok bekebelezik a glukán részecskéit, ami aktiválja őket és láncreakciót indukálva az immunrendszerben – növelik annak aktivitását virális és bakteriális infekciók esetén. 

Immunotrofina adagolás: 

2 éves kor alatt: 
prevencióban: 2,5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

2 éves kor felett: 
prevencióban: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 10 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

További információ
EAN 8594071090104
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Immunotrofina szirup

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége