ImmunoDrop Sakei szemfelszínt védő oldat

Kiszerelés:
8ml
SKU:
506101
Gyártó/Forgalmazó:
Ergo-Prevent Kft.

Védelmet nyújt és stabilizálja a szem felszínét, különösképpen a könnyfilmet érintő megbetegedések miatt jelentkező tünetek esetében (vörösszem, külső behatás következtében kialakuló szemirritáció vagy szemszárazság).Hozzájárul a könnyfilm normális egyensúlyának visszaállításához, amely az alábbi fertőzések következtében változik meg: kötőhártya-gyulladás, szemhéj gyulladás, szemhéj- kötőhártya.

Internetes ár
6 182 Ft
Egységár: 6182 Ft

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A könnyfilm a kenőanyagon felül segít a szemfelszín gyulladásos folyamatainak szabályozásában, továbbá elősegíti a felépülés menetét és a strukturális integritás helyreállítását és fenntartását. Mindezen felül fontos szerepet játszik a szem természetes antimikrobiális védelmében, egy fiziológiai védelmet képez a környezetben lévő baktériumok ellen és ellensúlyozza a gram-pozitív és gram-negatív baktériumok potenciális fejlődését.
  • Az emberi szem felszínének optimális működése a megfelelő gyulladásos válasz és a természetes és adaptív immunitás, továbbá a patogén baktériumokkal szembeni védelme.
  • Az Immunodrop egy gyógyászati segédeszköz oldat, amely védelmet nyújt és stabilizálja a szem felszínét, különösképpen a könnyfilmet érintő megbetegedések miatt jelentkező tünetek esetében (vörös-szem, külső behatás következtében kialakuló szemirritáció vagy szemszárazság).
  • Az Immunodrop klinikai előnyei annak köszönhetőek, hogy az innovatív összetevői révén képes a könnyfilm rekonstrukciós folyamatát elősegíteni. A szem felszínén jelenlévő jótékony hatású baktériumok adhézióját elősegíti, melyek így képesek a könnyfilmet stabilizálni és visszaállítani annak természetes védekező mechanizmusát a külső mikrobiális anyagok, szennyeződések és környezetben található káros anyagok ellen.
  • Az Immunodrop emellett hozzájárul a könnyfilm normális egyensúlyának visszaállításához, amely az alábbi fertőzések következtében változik meg: kötőhártya-gyulladás, szemhéj gyulladás, szemhéj- kötőhártya gyulladás és árpa; műtét utáni, illetve visszatérő műtétek esetében.
  • Az Immunodrop üvege olyan techonológiai rendszer alapján készült, amely lehetővé teszi a termék tartósítását tartósítószerek felhasználása nélkül. A tartósítószerek jelenlétének hiánya megakadályozza további irritációk kialakulását.

Hatóanyagok

  • Foszfolipid keverék a Laktobacillus sakei (4%) baktérium lizátumából, hidroxipropil-metilcellulóz, bórsav,  etilén – diamin- tetraecetsav, nátrium-klorid, tisztított víz.

Adagolás

  • Csepegtessen 1-2 cseppet szemenként 3-4 x naponta vagy az orvosi utasítás szerint. 
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 942804295
Tárhely sor F
Tárhely oszlop 34
Tárhely Polc 1

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége