HASZNOS INFORMÁCIÓK
a pingvinpatika.hu és pingvinshop.hu
WEBÁRUHÁZAK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN


1.       Regisztráció

Bármely megrendelését csak regisztrációját követően tudja leadni mindkét webáruházban.
A pingvinpatika.hu és a pingvinshop.hu webáruház használatához azonban elég az egyik oldalon regisztrálnia.
Így tehát Ön, az egyik webáruházban előzetesen megadott felhasználónévvel és jelszóval, mindkét webáruház személyes felületére be tud lépni.


2.       A vásárlás menete és a szállítási díjak alakulása

A pingvinpatika.hu és a pingvinshop.hu oldalakon csak külön-külön van lehetőség vásárlást indítani. 

Abban az esetben viszont, ha Ön a mindkét webáruházban ad le rendelést 2 órán belül, és emellett utánvétes fizetési módot választ, az alábbi kedvezőbb szállítási díjakat tudja igénybe venni: 

  • ha a vásárlás értéke akár a pingvinpatika.hu, akár a pingvinshop.hu webáruházban eléri a 12.500 Ft-os összeghatárt, mindkét webáruházban történt vásárlása esetében automatikusan mentesül a postaköltség megfizetése alól,
  • lehetőség van a két webáruház vásárlási értékének összeszámítására, és így az összesített vásárlási érték után fizetendő szállítási díj érvényesítésére is. Tehát, amennyiben Ön ezt az igényét e-mailben, vagy a weboldalakon működő online chat felületen jelzi Ügyfélszolgálatunk részére, csak az összesített érték alapján kell a szállítási díjat megfizetnie. Fontos, hogy az összesített vásárlási érték után fizetendő szállítási díj érvényesítését minden esetben Önnek szükséges kezdeményezni

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vásárlási folyamat bármely fázisában lehetősége van arra, hogy az előző menüpontokhoz visszatérjen vagy vásárlását megszakítsa.

A „Rendelés” gomb megnyomását követően a megrendelés és az adatok módosítására már nincs lehetőség. Amennyiben több rendelést adott le egymást követően és szeretné, hogy az egy csomagba kerüljön, kérjük, jelezze utolsó megrendelésének végén, a megjegyzés a webshopnak rovatban. A rendelés összevonására a rendelés leadásától számított fél órán belül van lehetőség.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a rendelés összevonásra irányuló kérését abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az újabb rendelés leadásánál utánvétes fizetési módot választott.

Patikai átvétel esetén erre nincs lehetőség.