Grapefruit csepp echinaciával DR.CHEN

Kiszerelés:
30ml
SKU:
630271
EAN:
6931183900129
Th:
2
/
2

Grapefruit csepp echinaciával DR.CHEN A grapefruit cseppben található citrus bioflavonoidok hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.

Patikai ár:
1 489 Ft
Internetes ár
1 340 Ft
Egységár: 1340 Ft
Megtakarítás: 149 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

A készítmény jótékonyan ötvözi a grapefruit mag értékes hatóanyagait (citrus bioflavonoidok) és az Echinacea purpureát védekező rendszer, valamint a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának fenntartása érdekében. A grapefruitban található citrus bioflavonoidok hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. Az Echinacea purpurea(bíbor kasvirág) Európa-szerte közismert gyógynövény, hatóanyagainak köszönhetően növelheti a szervezet ellenállóképességét, támogatja természetes védekező rendszerét megfázásos időszakban. A koncentrált hatóanyag segítheti a könnyebb bevitelt és felszívódást.

További információ
EAN 6931183900129
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Grapefruit csepp echinaciával DR.CHEN

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége