Femibion 0 Babatervezés filmtabletta

Értékelés:
100% of 100
Kiszerelés:
28x
SKU:
399677
Gyártó/Forgalmazó:
Procter & Gamble Hungary

A Femibion Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül – a Folátbomba (Metafolin® és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Internetes ár:
3 659 Ft
Egységár: 130.68 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A Femibion Babatervezés összetevőit különös gondossággal választották ki, kiemelt figyelemmel a folátbombára (Metafolin® és folsav), hogy segítse a babatervezés idején a folátigény biztosítását.
  • A Femibion® Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül – a Folátbomba (Metafolin® és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Összetevők

Folsav Ez egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Nem mindenki szervezete képes teljesen hasznosítani a folsavat.
Metafolin® A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
Jód A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
B2-vitamin Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
B6- és B12- vitamin Hozzájárulnak a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.
D3-vitamin Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.
E-vitamin Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás

  • Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Figyelmeztetések

  • A Femibion termékek étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét.
  • Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban.
  • Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül.
  • Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4054839736926
Tárhely sor A
Tárhely oszlop 6
Tárhely Polc 1

Kapcsolódó bejegyzések

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége