Eucerin Sun Sensitive Protect extra könnyű naptej FF50

Kiszerelés:
150ml
SKU:
808281
Gyártó/Forgalmazó:
Beiersdorf AG

Testre használandó napozó termék nagyon magas szintű UV-védelemmel és biológiai védelemmel.

Ez a rendkívül könnyű, gyorsan beszívódó naptej ideális a normál bőr számára.

Patikai ár:
6 509 Ft
Internetes ár
5 337 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Az értesítést kérek gombra kattintva email-ben tájékoztatjuk, amikor készlet érkezik.
Egységár: 35.58 Ft / ml
Megtakarítás: 1172 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.
  • Az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 a testre kifejlesztett fényvédő, mely nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás károsító hatásaival szemben.
  • Atópiás bőrre is használható.
  • Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology)  a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.
  • Az extrakönnyű fényvédő naptej azonnal beszívódik és vízálló. Formulájában megtalálható a ruhán keletkező foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológia is(* Megkönnyíti az UV-szűrő okozta foltok eltávolítását a ruhából.)
  • Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az atópiás bőrt is.

Alkalmazás

  • Érzékeny a bőre vagy atópiás dermatitistől szenved, és nagyon magas fokú védelmet nyújtó fényvédő naptejet keres: az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 azt a védelmet nyújtja bőrének, amelyre szüksége van.
  • Fényvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól védi meg arcát, hanem a HEVIS fény károsító hatásaitól is: az Eucerin Szélesspektrumú Új Generációs Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Eucerin Sun Sensitive Protect extra könnyű naptej FF50
Egyéb
Lx készlet státusz 0.0000
EAN 4005800066023
Tárhely sor 6
Tárhely oszlop 5
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége