Eucerin Q10 Active szemránckrém

Kiszerelés:
15ml
SKU:
513660
Gyártó/Forgalmazó:
Beiersdorf AG

Bőrbarát összetételű termék érzékeny bőrre Q10 koenzimmel a finom barázdák és ráncok csökkentésére a szem körüli finom bőrterületen.

Patikai ár:
7 979 Ft
Internetes ár
6 543 Ft
Egységár: 6543 Ft
Megtakarítás: 1436 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Eucerin Q10 ACTIVE Szemránckrém összetétele Q10 koenzimet tartalmaz a finom barázdák és ráncok csökekntésére a szem körüli kényes bőrterületen.


A Q10 koenzim, melynek természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken, energiával látja el a sejteket, ezáltal javítja regenerációs képességüket. A Q10 koenzim csökkenti a ráncokat és a szem alatti karikákat, antioxidáns tulajdonságaival pedig véd az újabb ráncok kialakulása ellen.

A termék paraben-, illatanyag- és színezőanyag-mentes. Szemorvosok által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják.
Javasoljuk, hogy az első használatkor a terméket vigye fel alkarja belső oldalára és legalább egy napig figyelje bőrének állapotát, mielőtt a krémet felvinné az arcára.

Használat:

  • Használja reggelente az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém vagy az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid termékekkel együtt, vagy esténként az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém használata mellett.
  • Vigye fel a szem alatti és szemkörnyéki bőrterületre.
  • Könnyed paskoló mozdulatokkal itassa be a terméket a bőrébe.
  • Várjon öt-tíz percet, mielőtt sminkelne.

Használja az Eucerin Q10 ACTIVE Szemránckrémet, ha:

  • Érzékeny a bőre és csökkenteni szeretné a szeme körüli barázdákat és ráncokat: Az Eucerin Q10 ACTIVE Szemránckrém Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával látja el az érzékeny bőrt, így az jobban meg tudja védeni magát az idő előtti öregedés problémái ellen.
  • A szeme körüli területeken a ránctalanító krémek könnyen bőrirritációt okoznak: Az Eucerin Q10 ACTIVE Szemránckrém nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezőanyagot és parabent, ezért nem irritálja az érzékeny bőrt.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Eucerin Q10 Active szemránckrém
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 4005800634000
Tárhely sor I
Tárhely oszlop 23
Tárhely Polc 3
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége