Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat

Kiszerelés:
50ml
SKU:
421114
EAN:
4005800143649
Th:
5
/
8

Ráncfeltöltő nappali krém pigmentekkel, melyek egyenletessé teszik a világos árnyalatú bőr színét és sugárzóvá teszik az arcbőrt.

Patikai ár:
8 599 Ft
Internetes ár
7 739 Ft
Egységár: 154.78 Ft / ml
Megtakarítás: 860 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

A CC krémek egyenletessé teszik az arcbőrt. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali színezett CC krém azonban többet nyújt a bőrszín korrekciójánál: hatékony ráncfeltöltést is biztosít.

Ráncfeltöltés: A formula egyaránt tartalmaz magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat, és ezzel a ráncok eredetére hat, a bioaktív glicin szaponin pedig fokozza a bőr saját ráncfeltöltő hialuronsavainak termelődését. A 15-ös faktorú fényvédelem az UVA-védelemmel együtt hatékonyan megelőzi az idő előtti öregedést, valamint azt, hogy a már meglevő ráncok az UV-sugárzás hatására elmélyüljenek.

Arcszínkorrekció: A világos színű pigmentek egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát és ezáltal azonnal javíthatnak az arcképen. Az egyenletes és sima fedés kitűnő feltételeket teremt az alapozó használatához (amennyiben szükség van további fedésre), valamint a sminkeléshez.

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalatának nem-zsíros textúrája eloszlik a bőrön és a szokásos hidratáló krém helyett, vagy azzal együtt is használható. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy minden bőrtípuson alkalmazható.

Használati útmutató:

  • Vigye fel a jól megtisztított arcbőrre, majd gyengéden és egyenletesen oszlassa el. Bőrtípustól függően önmagában vagy a rendszeres bőrápolás részeként is alkalmazható.
  • A legjobb eredmény eléréséhez használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler család más termékeivel.

Használja ezt a terméket, ha:

  • Szeretné csökkenteni a ráncok és redők mélységét, ugyanakkor arcszínét is egyenletesebbé kívánja tenni. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém termékben levő rövid és hosszú láncú hialuronsavak behatolnak a bőrbe és belülről töltik fel a ráncokat. A formula glicin szaponint is tartalmaz, mely fokozza a bőr saját hialuronsav-termelését, a pigmentek pedig korrigálják az egyenetlen arcszínt.
  • Szeretné megelőzni, hogy bőrén ráncok alakuljanak ki az UV-sugárzás következtében. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalata 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-szűrőt is tartalmaz, és ezáltal segít megelőzni az idő előtti öregedést, valamint a ráncok elmélyülését.
További információ
EAN 4005800143649
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége