Endoral szájöblítő oldat

Kiszerelés:
30x5ml
SKU:
431468
Gyártó/Forgalmazó:
Phytotec Hungaria Bt.

Szájszárazság, szájnyálkahártya-gyulladás, és onkológiai kezelések következtében kialakuló mukozitisz megelőzésére és kezelésére.

100%-ban természetes, sejtvédő ectoinnal óvja a sejteket a kiszáradástól, csökkenti a gyulladást és hozzájárul a szájüreg regenerálódásához.

Klinikailag bizonyított hatásosság. A páciensek kiválóra értékelték.

Sejtvédelem, regenáció, hidratálás.

Patikai ár:
8 049 Ft
Internetes ár
7 244 Ft
Egységár: 241.47 Ft / db
Megtakarítás: 805 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Endoral® szájöblítő oldat Ectoin®-t tartalmazó orvostechnikai eszköz.

Az Ectoin® természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló hatással rendelkezik.

Az Endoral® szájöblítő oldat elősegíti a szájnyálkahártya gyulladásának mérséklődését. Enyhíti és megelőzi az olyan tüneteket, mint a száj fájdalma, a szájnyálkahártya vörössége és égő érzése. Hozzájárul a szájnyálkahártya-gyulladás előfordulási gyakoriságának csökkenéséhez.

Az Endoral® szájöblítő oldat segít a szájban jelentkező fájdalom csillapításában, ezáltal megkönnyíti az evést, az ivást és a beszédet.

Az Endoral® szájöblítő oldat továbbá támogatja a károsodott szájnyálkahártya regenerációs folyamatát. Nedvesíti a száraz szájnyálkahártyát és megelőzi kiszáradását. Az Endoral® szájöblítő oldat tisztítja a szájüreget, hatásai 100%-ban természetes összetevőjének, az Ectoin®-nak köszönhetők. A termék tartósítószert nem tartalmaz

Az Endoral® szájöblítő oldat használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

KÉRJÜK, ŐRIZZE MEG EZT A TÁJÉKOZTATÓT!

A használati útmutató fontos információkat tartalmaz!

Amennyiben az Endoral® szájöblítő oldattal kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy a készítmény forgalmazóját.

1.MILYEN TÍPUSÚ KÉSZÍTMÉNY AZ ENDORAL® SZÁJÖBLÍTŐ OLDAT, ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?

Az Endoral® szájöblítő oldat Ectoin®-t tartalmazó orvostechnikai eszköz. Az Ectoin® természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló hatással rendelkezik. Az Endoral® szájöblítő oldat elősegíti a szájnyálkahártya gyulladásának mérséklődését. Enyhíti és megelőzi az olyan tüneteket, mint a száj fájdalma, a szájnyálkahártya vörössége és égő érzése. Hozzájárul a szájnyálkahártya-gyulladás előfordulási gyakoriságának csökkenéséhez. Az Endoral® szájöblítő oldat segít a szájban jelentkező fájdalom csillapításában, ezáltal megkönnyíti az evést, az ivást és a beszédet. Az Endoral® szájöblítő oldat továbbá támogatja a károsodott szájnyálkahártya regenerációs folyamatát. Nedvesíti a száraz szájnyálkahártyát és megelőzi kiszáradását. Az Endoral® szájöblítő oldat tisztítja a szájüreget, hatásai 100%-ban természetes összetevőjének, az Ectoin®-nak köszönhetők. A termék tartósítószert nem tartalmaz

FIGYELMEZTETÉSEK ÉS ALKALMAZÁSSAL KAPCSOLATOS ÓVINTÉZKEDÉSEK

Ne alkalmazza az Endoral® szájöblítő oldatot fennálló traumák, mint például a szájat érintő műtét után vagy a száj egyéb sérülései esetén.

3.TUDNIVALÓK AZ ENDORAL® SZÁJÖBLÍTŐ OLDAT ALKALMAZÁSA ELŐTT

Nincs ismert kölcsönhatás az Endoral® szájöblítő oldat és más szájöblítők között. Az alkalmazás után várjon legalább 30 percet mielőtt enne, inna, más orvostechnikai eszközt, illetve gyógyszert alkalmazna vagy fogat mosna. Sérült vagy kilyukasztott ampullát ne használjon fel.

4.TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS

Az Endoral® szájöblítő oldat terhesség időszakában és szoptatás alatt történő alkalmazása tekintetében jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok. Kérjük, hogy az Endoral® szájöblítő oldat használata előtt kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát amennyiben Ön:

  • terhes vagy szoptat
  • nem biztos abban, hogy terhes-e vagy sem.


5.HOGYAN KELL ALKALMAZNI AZ ENDORAL® SZÁJÖBLÍTŐ OLDATOT?

Az Endoral® szájöblítő oldatot mindig a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos az alkalmazást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Ha az orvos másképpen nem rendeli, nedvesítse be a száját egy-két ampulla tartalmával naponta több alkalommal. Ajkait összezárva mozgassa a folyadékot körben a szájüregében, és győződjön meg róla, hogy szájának minden részét elérte az ampulla tartalma. Folytassa az öblögetést legalább 30 másodpercig.  Köpje ki a folyadékot, és ne nyelje le.

Az ampulla használata után az ampullában megmaradt folyadékot dobja ki, és ne tegye el későbbre. Ha szükséges (pl. 5 évnél fiatalabb gyermekek vagy az Endoral® szájöblítő oldatot önállóan alkalmazni képtelen betegek esetében), egy ampulla tartalmát vattapálcika segítségével alkalmazza a szájüregben. 5-10 év közötti gyermekek esetében az Endoral® szájöblítő alkalmazásakor felügyelet szükséges. Ha allergiás az Ectoin®-ra vagy az Endoral® szájöblítő bármely más összetevőjére, ne alkalmazza a készítményt. Ha allergiás reakció lép fel, az Endoral® szájöblítő alkalmazását azonnal hagyja abba.

6.LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK

Az Endoral® szájöblítő oldat jól tolerálható készítmény. Ez idáig rendszeresen előforduló vagy tartós mellékhatások nem ismertek.

Ha az Endoral® szájöblítő oldat alkalmazása során bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, értesítse kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a készítmény forgalmazóját.

Amennyiben tünetei tartósan fennállnak vagy súlyosbodnak, kérjük, értesítse kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

7.HOGYAN KELL AZ ENDORAL® SZÁJÖBLÍTŐ OLDATOT TÁROLNI?

Az Endoral® szájöblítő oldat lejárati ideje a dobozon és az ampullákon fel van tüntetve. A lejárati idő után ne alkalmazza a készítményt! Az Endoral®szájöblítő oldat 2°C – 25°C között tárolandó. Az Endoral® szájöblítő oldat kis műanyag egységekbe (ampullákba) van töltve, amit kisgyermekek lenyelhetnek. A fulladás veszélye miatt az Endoral® szájöblítő oldat gyermekektől elzárva tartandó!

8.MIT TARTALMAZ AZ ENDORAL® SZÁJÖBLÍTŐ OLDAT? EGYÉB INFORMÁCIÓK

30 db ampulla dobozban, 5ml folyadék ampullánként.

Összetevők
Ectoin, hidroxietil-cellulóz, foszfát puffer, xilitol, víz

Gyártó: bitop AG

Stockumer Str. 28
58453 Witten,
Németország

Forgalmazó:

Phytotec Hungária Bt.
1026 Budapest

Szilágyi Erzsébet fasor 61.
Telefon: (1)392-0385

A használati útmutató legutolsó felülvizsgálatának dátuma:
2018. január

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Endoral szájöblítő oldat
Egyéb
EAN 5999881850956
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 32
Tárhely Polc 2
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége