Curasept ADS 220 szájöblítő

Kiszerelés:
200ml
SKU:
594756

Curasept ADS 220 szájöblítő Nagyobb invazív beavatkozás előtt és után valamint szájsebészeti beavatkozások után, komplikációk megelőzésére, különösen akkor, ha a mechanikai fogtisztítás nehézkes.

Patikai ár:
3 619 Ft
Internetes ár
3 257 Ft
Egységár: 16.29 Ft / ml
Megtakarítás: 362 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Curasept ADS 220 szájöblítő

Curasept ADS szájöblögető rövidtávú, intenzív felhasználásra (1-2 hét). 0,20% klórhexidin+diglukonátot tartalmaz.
Nagyobb invazív beavatkozás előtt és után valamint szájsebészeti beavatkozások után, komplikációk megelőzésére, különösen akkor, ha a mechanikai fogtisztítás nehézkes. 200 ml.

Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére. Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható.
Ilyenkor a kémiai plakk kontrol segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást. Az ínygyulladás megelőzésének és kezelésének kulcsa a klórhexidin hatóanyag, amely megbontja a baktériumokból álló biofilmet és tartósan megakadályozza annak ismételt kialakulását. A klórhexidin hatóanyag megtapad a száj nyálkahártyáján és a fogakon, így 8-12 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását.
Sajnos a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények hosszantartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak és nyálkahártya barnás elszíneződése.

A CURASEPT ADS® az első olyan klórhexidin tartalmú termékcsalád, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését.
A Curasept ADS® készítményekben található ADS® (Anti-Discoloration-System) rendszer jelentősen csökkenti az elszíneződés kockázatát és kiküszöböli a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények alkalmazásakor tapasztalható ízérzékzavar kialakulását.

Alkoholmentes összetételének köszönhetően a sérült nyálkahártyán alkalmazva sem tapasztalható fájdalmas irrítáció.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Curasept ADS 220 szájöblítő
Egyéb
EAN 8056746070007
Tárhely sor D
Tárhely oszlop 7
Tárhely Polc 1
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége