Curasept ADS 205 szájöblítő

Kiszerelés:
200ml
SKU:
594732
EAN:
7612412205008
Th:
9
/
6
Curasept ADS 205 szájöblítő Hosszú távon, kúraszerű felhasználásra (akár 6 hónap) ajánlott. Plakk képződés megakadályozására. Fogszuvasodás megelőzésére. A fogmosás hasznos kiegészítője fogszabályozó készülékek esetén. Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére.
Patikai ár:
3 519 Ft
Internetes ár
3 167 Ft
Egységár: 15.84 Ft / ml
Megtakarítás: 352 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Curasept ADS 205 szájöblítő
További információ
EAN 7612412205008
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Curasept ADS 205 szájöblítő

Curasept ADS 205 – Hosszú távon, kúraszerű felhasználásra (akár 6 hónap) ajánlott.
Plakk képződés megakadályozására. Fogszuvasodás megelőzésére. A fogmosás hasznos kiegészítője fogszabályozó készülékek esetén.
Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére. Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható.
Ilyenkor a kémiai plakk kontrol segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást. Az ínygyulladás megelőzésének és kezelésének kulcsa a klórhexidin hatóanyag, amely megbontja a baktériumokból álló biofilmet és tartósan megakadályozza annak ismételt kialakulását.

A klórhexidin hatóanyag megtapad a száj nyálkahártyáján és a fogakon, így 8-12 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását. Sajnos a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények hosszantartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak és nyálkahártya barnás elszíneződése. A CURASEPT ADS® az első olyan klórhexidin tartalmú termékcsalád, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését.

A Curasept ADS® készítményekben található ADS® (Anti-Discoloration-System) rendszer jelentősen csökkenti az elszíneződés kockázatát és kiküszöböli a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények alkalmazásakor tapasztalható ízérzékzavar kialakulását. Alkoholmentes összetételének köszönhetően a sérült nyálkahártyán alkalmazva sem tapasztalható fájdalmas irrítáció.

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége