Covid-19 Antigén nyálmintás tesztkészlet Singclean (1x)

Kiszerelés:
1x
SKU:
B9991127
Gyártó/Forgalmazó:
ChinAssist Kft.

A COVID-19 antigén-tesztkészlet (aranykolloid) egy szilárdfázisú immunkromatográfiás teszt, ami az emberi nyálban lévő 2019. évi új koronavírus antigénjének gyors, kvalitatív kimutatására használható. A teszt csak előzetes vizsgálati eredményt biztosít. Ez azt jelenti, hogy minden olyan mintát, ami reakciót mutat a COVID-19 antigén tesztkészlettel (aranykolloid), meg kell erősíteni más vizsgálati módszerrel/módszerekkel, illetve össze kell vetni a klinikai képpel.

A tesztek magánszemélyek részére nem, kizárólag gazdasági szereplők számára áll módunkban értékesíteni. 

Patikai ár:
3 659 Ft
Internetes ár
3 293 Ft
Egységár: 3293 Ft / db
Megtakarítás: 366 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

 • Az új koronavírus a béta-koronavírusok nemzetségéhez tartozik. A COVID-19 egy fertőző, heveny légzőszervi megbetegedés. Az emberek általában fogékonyak erre a fertőzésre. Jelenleg a fertőzés elsődleges forrásának az új koronavírussal fertőzött betegek számítanak; a tünetmentes kizárólag fertőzöttek is megfertőzhetnek másokat. A jelenlegi járványügyi vizsgálatok szerint a lappangási idő 1– 14, a legtöbb esetben 3–7 nap. A betegség elsősorban lázat, kimerültséget és száraz köhögést okoz. Egyes esetekben orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, izomfájdalom és hasmenés is előfordulhat.
 • Kiszerelés:1 teszt/doboz
 • Hagyja, hogy a tesztkazetta, az antigénextrakciós puffer, a minta és a kezelőszervek a teszt előtt felvegyék a szobahőmérsékletet (15–30°C).

A teszt folyamata

 • A mintavétel előtt ellenőrizze, hogy a szájban nincs-e ételmaradék. Ha a páciens éppen evett, gargarizálásra vagy fogmosásra van szükség. Távolítsa el a pálcika csomagolását, tartsa a pálcikát a nyelven, amíg a hegye teljesen fel nem szívja a nyálat (legalább két percig).
 • Helyezze az antigénextrakciós csövet a munkafelületre. Helyezze az antigénextrakciós puffertartót függőlegesen lefelé, szorítsa össze az üveget, hogy a puffer szabadon az antigénextrakciós csőbe csepeghessen anélkül, hogy hozzáérne a cső széléhez, és töltse az összes antigénextrakciós oldatot (kb. 450 ul) az antigénextrakciós csőbe.
 • Helyezze a mintavételi pálcán lévő mintát az antigénextrakciós csőbe, amihez már előzőleg hozzáadta az antigénextrakciós puffert és végezzen a mintavételi pálcával körülbelül 10 körkörös mozdulatot az extrakciós csőben, miközben a pálca végét a cső falához nyomja, hogy felszabaduljanak az abban lévő antigének, majd hagyja állni körülbelül 1 percig.
 • Vegye ki a mintavételi pálcát és közben a pálca hegyét szorítsa a cső falához, hogy minél több folyadék távozzon belőle. A használt pálcáktól a biológiailag veszélyes hulladékok ártalmatlanítására vonatkozó módszerekkel összhangban szabaduljon meg.
 • Helyezze a csepegtetőt az antigén extrakciós csőre, szorosan zárja le és hagyja állni körülbelül 1 percig.
 • Vegye ki a tesztkazettát a lezárt fóliatasakból és a lehető leghamarabb használja fel.
 • Helyezze a tesztet egy tiszta, vízszintes felületre.
 • Csepegtessen 3 cseppet (kb. 100 µl) a mintagyűjtő nyílásba (vagy pipettával vigyen fel oda 100 µl-t), és indítsa el az időzítőt.
 • Várja meg a reagens vizsgálati eredményét. Az eredménynek 15 percen belül meg kell jelennie. Ne értékelje a vizsgálat eredményét 20 percen túl
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Covid-19 Antigén nyálmintás tesztkészlet Singclean (1x)
Egyéb
EAN 6936020115018
Tárhely sor D
Tárhely oszlop 9
Tárhely Polc 2
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége