Corsodyl alkoholmentes szájvíz

Kiszerelés:
300ml
SKU:
858524
Gyártó/Forgalmazó:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.

A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat.

Patikai ár:
2 519 Ft
Internetes ár
1 357 Ft
Egységár: 4.52 Ft / ml
Megtakarítás: 1162 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A gingivitis súlyos fogínypanasz, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Corsodyl szájöblögető oldat olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist. Mivel a gingivitis súlyos állapot, amely nem hagyható figyelmen kívül, fontos, hogy tüneteit, a vérző, kivörösödött vagy megduzzadt fogínyt mielőbb kezeljük. Így megakadályozhatjuk, hogy a fogínyprobléma a második, visszafordíthatatlan szakaszba, a periodontitisbe lépjen, amely végül fogvesztést okozhat.
  • Ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszai vannak, előfordulhat, hogy olyan speciális ápolásra lehet szüksége, mint amit a Corsodyl szájöblögető oldat kínál, amelynek összetétele a megfelelő napi szájápolási szokások mellett rövid távú megoldást biztosít. Használatát fogorvosa annak érdekében is ajánlhatja, hogy tisztán tartsa a szájüreget, és segítse az íny gyógyulását szájsebészeti beavatkozás után.

Hatása

  • A Corsodyl szájöblögető oldat a legmodernebb összetételű baktériumölő szájvizünk, amely hatóanyagként 0,2% klórhexidint tartalmaz. 
  • Használata során elpusztítja a lepedékképző baktériumokat, amelyek irritálhatják a fogínyt, és előidézhetik a fogínyprobléma tüneteit.
  • A termék 30 másodpercen belül elpusztítja a baktériumokat. Egyúttal védőréteget képez az ínyen és a fogakon, amely használat után még 12 órán át távol tartja a baktériumokat, így segítve, hogy a szájürege tiszta maradjon, az ínye pedig begyógyuljon.

Használata

  • Ha úgy véli, hogy súlyos ínypanaszai vannak, akkor először forduljon a fogorvosához, mert ő meg tudja állapítani, mi a probléma, és a legmegfelelőbb intézkedést tudja javasolni. Lehetséges, hogy a fogínyprobléma kezelésében igazolt hatásosságának köszönhetően fogorvosa rövid távú kezelésként a Corsodyl szájöblögető oldat 0,2% használatát javasolja, rendszerint 2–4 hétig.

Figyelmeztetések

  • Hosszabb használat esetén a Corsodyl szájöblögető oldat 0,2% átmenetileg elszínezheti a fogakat vagy a nyelvet. Ez az elszíneződés eltávolítható, ha naponta kétszer fogat mos, vagy felkeresi fogorvosát vagy dentálhigiénikusát. Csökkentheti az elszíneződés kockázatát, ha nem iszik teát, kávét, vörösbort, különösen a használatot követő egy órán belül, és naponta kétszer fogkrémmel fogat mos.

Összetevők

  • Aqua, Sorbitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Aroma, Chlorhexidine Digluconate 0,2 (W/V). A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciót okozhat.
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Corsodyl alkoholmentes szájvíz
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 5999518582915
Tárhely sor A
Tárhely oszlop 6
Tárhely Polc 1
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége