Compliflora Femina kapszula

Kiszerelés:
10x
SKU:
523596
Gyártó/Forgalmazó:
Sirowa Hungary Kft.

A 4 baktériumtörzs kombinációjával minden kapszula 6 milliárd baktériumot tartalmaz, így adagolása napi 1 kapszula. Segíthet helyreállítani a hüvelyflórát. Ellenáll a gyomorsavnak.

Patikai ár:
2 999 Ft
Internetes ár
2 699 Ft
Egységár: 269.9 Ft / db
Megtakarítás: 300 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A Compliflora Femina 4 speciálisan kiválasztott Lactobacillus törzsből áll, amelyek a vizeletképző és nemi szervek rendszerének természetes és normál mikroflórájának részét képezik. A tejsavbaktériumok természetesen a női alsó genitális traktusban (vagina területe) is is előforduló baktériumok. A nők életstílusa, kora és táplálkozása fontos szerepet tölt be az intim területek baktériumai tekintetében. Bizonyos esetekben különösen fontos lehet, hogy ezek egészséges egyensúlya fenntartható legyen. A Compliflora Femina a Lactobacillusok 4 törzsét tartalmazza: L. acidophilus, L. plantarum, L.fermentum, L.rhamnosus. A speciállis, egyedülálló gyártási folyamatnak köszönhetően a kapszulákban lévő hatóanyag késleltetetten oldódik fel (DRCAPS), így a Lactobacilus baktériumtörzseket a gyomorsav agresszív környezete nem károsítja, ezért azok épségben jutnak a megtelepedésük (kolonizáció) helyére. A 4 baktériumtörzs kombinációján keresztül minden egyes napi adag (kapszula) 6 milliárd baktériumot tartalmaz.

Hatóanyag/Összetevők

  • Fényezőanyag/bevonat- Hidroxil-propil-metil-cellulóz, töltőanyag- mikrokristályos cellulóz, Lactobacillus rhamnosus (tej), Lactobacillus plantarum (tej), Lactobacillus acidophilus (tej), Lactobacillus fermentum (tej), csomósodásgátló- zsírsavak magnéziumsói, zselésítőanyag- gellán, színezőanyag-titán-dioxid.

Adagolás

  • Napi 1 kapszula fogyasztása folyadékkal.

Figyelmeztetés

  • Ne alkalmazza, amennyiben valamely összetevőre allergiás. A felhasználási javaslat szerinti napi adagot ne lépje túl. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges életmódot.
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Compliflora Femina kapszula
Egyéb
EAN 4260312161035
Tárhely sor J
Tárhely oszlop 30
Tárhely Polc 1
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége