Clearblue digitális ovulációs teszt

Kiszerelés:
10x
SKU:
111018
Gyártó/Forgalmazó:
Swiss Precision Diagnostics GmbH

Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet. Az ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatestserkentő) hormon (LH) szintjének változását.

Internetes ár
4 890 Ft
Egységár: 489 Ft / db

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet. Az ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatestserkentő) hormon (LH) szintjének változását. Megbízhatóbb, mint a naptár módszer vagy a hőmérős módszer*, és digitálisan kijelzett, teljesen egyértelmű eredményt ad.
  • Megmutatja az Ön 2 legtermékenyebb napját- Azáltal, hogy megadja a teherbeesés legalkalmasabb 2 napot, Ön biztosabb lehet abban, hogy a megfelelő időben próbálkozik.
  • 99% feletti pontosság- Megbízhatóbb a legtermékenyebb nap megállapításában, mint a naptár módszer és a hőmérős módszer*
  • Digitálisan megjelenített egyértelmű eredmény- Az egyértelmű digitális kijelző révén az eddigieknél egyszerűbben leolvasható az eredmény.
  • Egyszerűen használható- Egyedi villogó „tesztcsík” szimbólum mutatja, hogy a digitális ovulációs teszt működik 

Használati útmutató

Az eredmény 3 percen belül megjelenik a kijelzőn:

  • Ha az eredmény, Ο nem sikerült LH-csúcsot kimutatni. Ismételje meg másnap a tesztet egy új tesztcsíkkal. Az eredmény leolvasása után FONTOS, hogy a kiadás gomb megnyomásával eltávolítsa a tesztcsíkot. A teszt eredménye csak a tesztcsíktartó kijelzőjén olvasható le. Az eredmény a tesztcsíkon látható vonalakból nem állapítható meg. 
  • Ha az eredmény, I akkor sikerült az LH-csúcsot kimutatni, és Ön elérte a legtermékenyebb időszakot. Az elkövetkező 48 órában a legnagyobb az esélye annak, hogy szexuális együttlét után teherbe esik. Ebben a havi ciklusban nincs szükség további tesztelésre.

Az eredmény 8 percig látható a kijelzőn:

  • Ha a tesztcsík még a tartóban van, és a kijelző üres, távolítsa el a tesztcsíkot, és az eredmény 2 percig ismét megjelenik.

A használt tesztcsíkot ne helyezze vissza.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 4084500760028
Tárhely sor B
Tárhely oszlop 15
Tárhely Polc 3
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége