Canestest teszt hüvelyi fertőzésekre

Kiszerelés:
1x
SKU:
519792
Gyártó/Forgalmazó:
Bayer Hungária Kft.

A Canestest hüvelyfertőzés teszt több mint 90%-os pontossággal, néhány másodperc alatt segít megállapítani a hüvely pH és a tünetek alapján, hogy hüvelygombától vagy bakteriális vaginózistól  (BV-től)  szenvedhetsz, és támpontot ad a megfelelő kezelés kiválasztásához. A Canestest egyszerűen, könnyen használható.

A Canestest hüvelyfertőzés teszt in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz.

Internetes ár
2 354 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Az értesítést kérek gombra kattintva email-ben tájékoztatjuk, amikor készlet érkezik.
Egységár: 2354 Ft / db

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

 • A Canestest segít megállapítani, hogy hüvelygombától vagy bakteriális vaginózistól (BV) szenvedsz-e éppen, és segít megtalálni számodra a megfelelő kezelést.
 • A Canestest teszt hüvelyi fertőzésre in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz.
 • A Canestest a hüvelyi pH-érték és a tünetek alapján utal a valószínűsíthető állapotra. Először egy könnyen használható tesztpálca segít megállapítani, hogy a hüvelyed pH-ja a normál értéknél magasabb-e. Több mint 90%-os pontossággal, már néhány másodperc alatt megkapod a hüvelyi pH-értéked eredményét. Ezután ezt az eredményt könnyedén értelmezni lehet a csomagoláson található tüneteket tartalmazó táblázat segítségével. A kettő együtt támpontot ad a fertőzésed okának – gombás vagy bakteriális eredet - meghatározásához.
 • Canestest: magabiztosság a megfelelő kezelés kiválasztásához
 • Nem elég, hogy a hüvelyi fertőzés egy nagyon kellemetlen állapot, de egyúttal a magabiztosságodat is alááshatja, hogy nincs teljesen a kezedben a kontroll a tested felett. A Canestest lehetővé teszi számodra, hogy otthonod kényelmében állapítsd meg hüvelyed pH-értékét, és gyorsan kezedben tudd a 90%-nál is nagyobb pontosságú eredményt.
 • Ne feledd azonban, hogy a tesztelés nem helyettesíti a szakemberrel való konzultációt - ha bizonytalan vagy, fordulj orvoshoz!

Hüvelygomba vs. bakteriális vaginózis

 • A hüvelyi fertőzés gyakori problémának számít a nők körében bármely életkorban. Bár mind a hüvelygomba, mind pedig a bakterális vaginózis (BV) nagyon gyakori, mégis két teljesen különböző fertőzésről van szó, amelyeket máshogyan is kell kezelni. Ugyanakkor nem mindenki ismeri őket és nem is mindig könnyen azonosíthatók.

Hogyan működik a Canestest?

 • Az egészséges hüvelynek alapvetően savas a pH-értéke (kémhatása) - ebben a savas környezetben egyensúlyban vannak a jótékony és káros baktériumok. A hüvelyi pH megváltozása hozzájárulhat fertőzés - például BV - kialakulásához (és utal is a fertőzés eredetére). A Canestest megmutatja, ha jelentős változás történt a hüvelyi pH-ban, és - a tüneteket is figyelembe véve - segít megérteni, hogy milyen fertőzéstől szenvedsz. A magasabb hüvelyi pH-érték arra utalhat, hogy bakteriális vaginózisod van, míg a normál hüvelyi pH-érték kellemetlen tünetekkel együtt arra, hogy hüvelygomba állhat a háttérben. A Canestest bizonyítottan több mint 90%-os pontossággal mutatja ki a hüvelyi pH változását.

Alkalmazás

Hogyan kell használni a Canestestet?

 • A Canestestet egyszerűen, otthonod kényelmében tudod használni. A tesztelés folyamata hasonlít a tampon-felhelyezéshez, így semmiféle kényelmetlenséget nem okoz. Ahhoz, hogy minél pontosabb eredményt kapj, fontos, hogy menstruáció alatt, illetve az azt megelőző vagy követő első napon ne használd a Canestestet. Szexuális érintkezés vagy intimzuhanyzás (hüvelyöblítés) után pedig várj 12 órát a teszteléssel.

Milyen óvintézkedésekre van szükség és mikor ellenjavallt a Canestest® használata?

Annak érdekében, hogy az eredmény megbízható legyen, ne végezzen Canestest® vizsgálatot

 • a menstruáció előtti és utáni napon;
 • menstruáció vagy bármilyen hüvelyi vérzés esetén;
 • szexuális aktust vagy hüvelyöblítést követő 12 órán belül.

A tesztpálcát csak annyira tolja mélyre, hogy a pálca nyele a hüvelyen kívül maradjon.

Amennyiben terhes vagy, beszélj orvosoddal, mivel a teszteredmény értelmezése és a megfelelő gyógymód kiválasztása a várandósság idején mindenképpen orvosi szaktudást igényel.

Menopauza is okozhatja a hüvelyi pH megemelkedését, vagyis ebben az életszakaszban kékes-zöldesre változhat a tesztpálca végének színe annak ellenére, hogy nem szenvedsz bakteriális vaginózistól vagy trichomoniasistól. Ha a menopauza tüneteit tapasztalod magadon, vagy már teljesen elmaradt a menstruációd, akkor ne használd a tesztet.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5999528942655
Tárhely sor F
Tárhely oszlop 14
Tárhely Polc 1

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége