Canesflor probiotikus hüvelykapszula 10x

Kiszerelés:
10x
SKU:
239950

A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását. Védőgátat képez a hüvely nyálkahártyáján Valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet.

Patikai ár:
4 139 Ft
Internetes ár
3 518 Ft
Egységár: 351.8 Ft / db
Megtakarítás: 621 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Canesflor hüvelykapszula
Canesflor hüvelykapszula nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum P 17630 baktériumot, amelyre azon tulajdonsága miatt esett a választás, mert képes a hüvely nyálkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.
A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását. Védőgátat képezve helyreállítja a hüvely mikroflóráját, valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet. A hüvelyi mikloflóraként ismert mikroorganizmusok egyensúlya hozzájárul a hüvely természetes környezetének fenntartásához. A hüvely mikroflóráját legnagyobb részben alkotó laktobaktériumok természetes védelmet nyújtanak például a gombás hüvelyi fertőzésekkel szemben. A laktobaktériumok többek között a hüvely nyálkahártyáján védőgátat képezve fejtik ki hatásukat, amely segít megelőzni a hüvelyi fertőzéseket okozó mikroorganizmusok elszaporodását.
A Canesflor hüvelykapszula használata a laktobaktériumok optimális szintjének helyreállítása és fenntartása révén, valamint a hüvely természetes pH-értéknek helyreállításával segíthet megelőzni a gombás hüvelyi fertőzések ismételt kialakulását. Ennek köszönhetően fenntartható a hüvelyi mikroflóra egyensúlya.
Annak érdekében, hogy megelőzzük a gombás fertőzés kiújulását, a Canesflor hüvelykapszula használata a megfelelő gyógyszeres kezelés után akár már másnap elkezdhető.
Használata: naponta 1 kapszula, 6 egymást követő napon. Ezt követően használja a kapszulát heti 1 alkalommal.
Alkalmazás módja: este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben, helyezzen fel egy kapszulát mélyen a hüvelyben.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Canesflor probiotikus hüvelykapszula 10x
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 5999528942525
Tárhely sor C
Tárhely oszlop 18
Tárhely Polc 2
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége