Szépségápolás 40 felett

Szépségápolás 40 felett

A változó korú hölgyek gyakran tapasztalhatják, hogy az addig kialakult szépségápolási rutin már nem elégíti ki a bőrük igényeit. A Silver-Age márka megálmodója, a  Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. csapata azon dolgozik, hogy tökéletes megoldást kínáljon a 40 év feletti hölgyek számára. Küldetésüket szeretnék megosztani minden kedves olvasóval. Ismerje meg a Silver-Age márkát!

 

  • Miért fontos, hogy negyven éves kor körül változtassunk a napi rutinon és alkalmazkodjunk bőrünk új igényeihez?

Mert ebben az életkorban a szervezetben lelassul a bőr rugalmasságáért, feszességéért és teltségéért felelős anyagok előállítása. Ezen anyagok pótlására olyan bőrápoló termékekre van szükség, amelyek figyelembe veszik a bőr megváltozott igényeit.

 

  • Milyen célokat fogalmaztunk meg a Silver-Age márka kialakításakor?

 

E márkanév két éve született meg. Személyes tapasztalatunk azt mutatta, hogy az elérhető termékek közül nehéz kiválasztani a negyven év feletti hölgyek bőrének legmegfelelőbb ápolási termékeket. Célunk, hogy a lehető legtöbb magyar alapanyag és csomagolóanyag felhasználásával állítsuk elő hazai termékeinket a negyven év fölötti hölgyek számára.

Előállításkor figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat- beleértve a fejlesztés folyamatát, a gyártást, a fogyasztókhoz való eljuttatást, a felhasználást. Csomagolóanyagaink újrahasznosíthatóak vagy újra felhasználhatóak; a gyártáshoz nagyrészt megújuló energiát használunk.

Hazai tulajdonú cégünk és termékeink fejlesztési és gyártási folyamatát a szintén magyar Silanus Kft.-vel közösen végezzük.

  • Fejlesztéskor hogyan válogattuk össze a testápoló hatóanyagait?

Minden életkorban fontosnak érezzük a bőr ápoltságának megőrzését, ezért úgy alakítottuk ki termékeinket, hogy változó korban és azt követően a hölgyek bőre megkaphassa a megfelelő anyagokat, a szükséges hidratálását, táplálást.

Az intenzív hidratáló hatású Silver-Age testápoló a száraz, vízhiányos bőr ápolásában fontos szerepet játszik. Összetevőit úgy alakítottuk ki, hogy azok hatékonyan vegyenek részt a bőr visszatáplálásában, karbantartásában. 

A termék erősen hidratáló shea vajat tartalmaz. Plancton- és koffeintartalma biztosítja a bőr feszességét. Carbamid-, orchideakivonat-, hyaluronsav- és allantointartalma késlelteti a bőr öregedését. A benne lévő olívaolaj pótolja a bőr zsírveszteségét, véd a kiszáradástól. A testápoló diólevél-kivonatot tartalmaz, amely segít a nyári barnaság megőrzésében.

  • Milyen gyakorisággal kell a testápolót használni negyven éves kor felett?

Ettől az életkortól, amikor a szervezet már nem termeli meg azokat az anyagokat, amelyek felelnek a bőrünk rugalmasságáért, nagyon fontos, hogy naponta támogassuk külső bevitellel azoknak a pótlását.

A bőrápolást érdemes közvetlen a fürdés, tusolás után végezni, és a szárazra törölt bőrfelületbe alaposan bemasszírozni a testápolót, ezzel is elősegítve a hatékony beszívódást.

Silverage_testapolo



  • Miért fontos kezeink különös figyelemmel történő ápolása?

A kéz az emberi test leginkább igénybe vett része: folyamatosan fizikai igénybevételnek és a környezeti hatásoknak tesszük ki.

Megfigyelhető: negyven éves kor fölött a kézfejen sötétebb pigmentfoltok jelennek meg, melyek kor előrehaladtával egyre feltűnőbbé, sötétebbé válhatnak. Idővel a kéz tapintása szárazabb, a bőr kevésbé lágy érzetűvé válik.

Ezért a változó kor beköszöntével egyre fontosabb a kezek megfelelő ápolása, hidratálása. 

A kézfejen megjelenő pigment foltok zavaróak lehetnek, de a napi kézápolással elhalványíthatóak. A Silver-Age kézkrém bőrfehérítő kövirózsa kivonatot és fényvédőt tartalmaz. A kövirózsa elhalványítja a pigmentfoltokat, a fényvédő felel azért, hogy a káros sugarak idővel ne okozzanak a kézfejen további elváltozásokat.

A kézkrém bőrpuhító glicerint és szőlőmagolajat tartalmaz, ezektől a kézbőr továbbra is lágy tapintású, selymes érzetű maradhat.

Az intenzív felszívódásért a termék lágy, könnyen kenhető, így hatékonyabban felvihető és bemasszírozható.

  • Miért szükséges a napi többszöri kézápolás?

A kéz folyamatos igénybevétele és a higiéniai rutin miatt sajnos naponta többször is szárító hatású kéztisztítást végzünk. Ezért fontos, hogy lehetőség szerint naponta több alkalommal is ápoljuk kezeinek, ezzel kerülve el a bőr kiszáradását. 


Silverage_kezkrem


  • A napi tisztálkodáskor miért tartjuk fontosnak a megfelelő tusfürdő használatát?

Fontos, hogy a napi tusolásnak a feltöltődés is része legyen.

Ezért alkottuk meg nyolc különböző illőolaj felhasználásával az aromaterápiás tusfürdő sorozatunkat, amely személyre szabott élményt ad a mindennapjainknak. Minden illóolaj más-más hatást és élményt nyújt.

A tusolás a nap indító vagy lezáró rituáléja. Rendkívül nagy hatással lehetnek érzékszerveinkre az ellazulásban, kikapcsolódásban hasznos illóolajok. Segítségükkel a magunkra fordított időt minőségi időként könyvelhetjük el.

  • Miért a levendula az egyik legkedveltebb gyógynövény?

A levendula több évezredes hagyományos használata töretlen népszerűséget élvez, antibakteriális hatása miatt is kedvelt gyógynövény. Mi is ezt használtuk a Silver-Age Aromaterápiás Levendula tusfürdőnél.

A hangulatjavító levendula olaj segít a szorongás oldásában, stressz és alvászavarok esetén is érdemes ezt használni. Többféle fájdalmat is enyhíthet. Jelenleg is számos tanulmány vizsgálja a levendula olaj fájdalomcsillapító hatását.

Már csak ezen pozitív hatások miatt is rendkívül hasznos és kellemes a levendula napi használata.

Silverage_tusfurdo 


Legyen a negyven feletti generáció ápolt, lendületes és fiatalos!

A mai 40+ generáció igényli az ápolt, fiatalos, lendületes külső megőrzését a mindennapok kihívásai mellett is. Így komfortosabban, önbecsülésüket megőrizve, magabiztosan, egészséges, ápolt megjelenéssel teljesíthetik a rájuk váró feladatokat a magánéletben, a munkában és a társasági életben egyaránt.

Kijelenthetjük, hogy a 40 feletti hölgyek kifejezetten igénylik a törődést, az igényes gondoskodást; a magukra fordított időt, pénzt és energiát eredményesnek, hatékonynak szeretnék látni. Ebben nyújtunk nekik széleskörű támogatást úgy, hogy közben megőrizzük a természet alapvető értékeit.



Kapcsolódó termékek

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége