Hajápolás az ősz beköszöntével

Hajápolás az ősz beköszöntével

A nyár az igazi feltöltődés testünknek és lelkünknek egyaránt. A számtalan friss zöldség és gyümölcs fogyasztásával pedig erősítjük szervezetünket és biztosíthatjuk egészségünket is. Azonban a nyár vége felé tapasztalhatunk negatív hatásokat is. Nem csak a bőrünkön érezhetjük például a napsütés és az UV sugárzás káros hatásait, hanem bizony hajunkon is. Eredményként fénytelenné, szárazzá válhat hajkoronánk, jobban töredezhetnek és elvékonyodhatnak hajszálaink.


Hajápolás az ősz beköszöntévelAz ősz beköszöntével a hajhullás mértékének növekedését is tapasztalhatjuk majd. Ez szervezetünk természetes velejárója. Napi 70-100 szál elvesztése még egészséges, az ennél magasabb számú napi hajszálvesztés tekinthető kórosnak. Egy hajhagymából életünk során kb. 25 darab hajszál nő ki, ezért fokozottan fontos hajhagymáink védelme. Az őszi hajhullás általában 2 hónap alatt lezajlik, ha ennél tovább tart és nagyobb mértékű, érdemes szakemberhez fordulni.


Ahhoz, hogy felkészüljünk rá és könnyen túllendüljünk az őszi hajhulláson, érdemes néhány tanácsot megfogadni:


Táplálkozzunk továbbra is tudatosan és egészségesen.
Érdemes ősszel is sok zöldséget, gyümölcsöt és vitamindús ételt fogyasztani, a húsételeket pedig lehetőleg kerülni.


Fontos szervezetünk méregtelenítése.
Fogyasszunk napi 2 liter folyadékot (lehetőleg vizet), és ha lehetőségünk van rá, menjünk el szaunázni is.


Sportoljunk, mozogjunk, amennyit csak lehet.
Ez csökkentheti a munkahelyi stresszt és a depressziót.


Hajápolás az ősz beköszöntévelHasználjunk a hajhagymáinkat erősítő samponokat és hajkészítményeket.
A teljes hatás érdekében érdemes adott termékcsaládon belül többféle hajápoló kombinált használata, mivel ezek hatása sokszor összefügg és együtt eredményesek. Gondoljunk itt a samponok, balzsamok és hajápoló olajok kombinációjára. Ezek a regeneráló és tápláló készítmények a fejbőrre kerülve pontosan ott hatnak, ahol a probléma gyökere van, vagyis táplálják a hajhagymákat, ezáltal a hajszálakat is, így az őszi hajhullásban is segítséget jelenthetnek.


Ahogy a népi gyógymódban is ismert, törekedjünk arra, hogy lehetőleg természetes eredetű, növényi összetevőkkel készült terméket válasszunk. A népgyógyászatból jól ismert gyógynövények azáltal, hogy vérbőséget okoznak a fejbőrön, fokozzák a hajhagymák működését és tápanyagellátását.


Vöröshagyma, csalánlevél, nyírfarügy, bojtorjángyökér-, nyírfalevél, mustármag, méz, méhpempő. Ezek mind olyan összetevők, amelyek jótékony hatása nemcsak a hajat teszik szebbé és egészségesebbé, hanem táplálják a fejbőrt és vitalizálják a hajhagymákat is. Továbbá jótékony hatásuk, hogy csökkenthetik a hajhullást és a korpásodást is.


Tipp:
Hajmosás közben enyhe körkörös mozdulattal végzett masszírozás, fizikai hatás is igen jótékonyan hat a hajhagymák működésére.


Ha biztos eredményt szeretnénk, akkor érdemes egy hajápoló kúrát tartani, amikor 1-1,5 hónapon keresztül csak ezekkel a hajápoló termékekkel mossuk és gondozzuk hajunkat. Ezáltal sokat javíthatunk hajszerkezetünkön, felkészítve a hidegebb időre, és eredményesen túljuthatunk az őszi hajhulláson is.


A Herzéria koffeines és gyógynövényes sampon és hajápoló ampulla hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását. A Herzéria termékek pótolják a külső hatások miatt keletkezett hiányokat, aminosavakat, nyomelemeket, melyek szükségesek a haj fejlődéséhez. A növényi kivonat fokozza a fejbőr vérellátását. Erősíti, aktiválja a hajhagymák működését, megszünteti a haj káros hullását.

  • A Herzéria termékek a korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztették hatásukat - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.
  • A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja.
  • A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét.
  • A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
  • A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.
  • A Herzéria koffeines és gyógynövényes sampon és hajápoló ampulla együtt fejti ki kiválóan hatását, érdemes őket együtt használni a gyönyörű és egészséges haj elérése érdekében.


További információ: https://www.herzeria.hu/hu
 



Kapcsolódó termékek

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége