Fókuszban az immunvédelem

Fókuszban az immunvédelem

A vitaminok elengedhetetlen szerepet töltenek be az emberi szervezet normál működésében. Hiányukban gyengül az immunrendszer, fogékonyabbá vállhatunk a betegségekre. Ezért kiemelt figyelmet kell fordítani megfelelő formában történő bevitelükre.


Ezt a Marnys-nál pontosan tudjuk! Széles termékpalettánkkal a hatékony immunvédelem mellett tettük le voksunkat. A család minden tagjának egészségét folyékony formulás, ampullás kiszereléssel támogatjuk. A folyékony formában alkalmazott vitaminok magas hasznosulási aránnyal bírnak, ezzel segítve vitaminkészleteink optimális szinten tartását. Halmazállapotuk által a MARNYS® folyékony vitaminjai azonnal a véráramba kerülnek és 90-98%-ban hasznosulnak. Tehát a folyékonyságnak köszönhető gyors felszívódás révén sokkal magasabb biológiai hasznosulást tesznek lehetővé, mint a szilárd (kapszulás) vitaminok.


A MARNYS® kis ampullás kiszerelésének előnye, hogy gyermekek és nyelési nehézséggel küzdők is könnyen fogyaszthatják.


A kényelmesen használható, higiéniás, újrahasznosítható csomagoláson és folyékony beltartalmon túl termékein fő jellemzője, hogy laktóz-, glutén-, tojás-, GMO- és szójaallergénmentesek, egyes étrend-kiegészítőink cukormentesek és vegánok.

Aloe vera a hatékony felszívódásért

Általános egészségi állapotunkat alapvetően immunrendszerünk erőssége határozza meg. Ha bélflóránk nincs megfelelő állapotban, akkor az értékes hatóanyagok sem képesek kellően hasznosulni.


Hiába próbáljuk természetes úton támogatni szervezetünket, először emésztőrendszerünket kell erősítsük, hatékonyságát fenntartanunk. Ennek egyik legjobb módja az olyan természetes superfoodok bejuttatása, mint az aloe vera.


Az aloe vera elősegíti a bélrendszer megfelelő működését. Frissen sajtolt nedve több, mint 160 különféle anyagot, főleg A-B- C- E -vitaminokat tartalmaz.


A MARNYS® Aloe Royal az értékes hatóanyagokat természetes módon kínálja vitaminokkal és ugyancsak immunfokozó méhpempővel.

Általános immunerősítés

Ha bélflóránk állapota rendben van, akkor lehet nagyobb hangsúlyt fektetni az általános immunerősítésre. Ehhez olyan superfoodok állnak rendelkezésünkre, mint az egyik legmagasabb C-vitamin tartalommal bíró növény, a homoktövis.


Népszerűségét A-, B1-, B2-, B6-, B9-, E-, K-vitamin és a már említett rendkívül jelentős C-vitamin tartalmának köszönheti.

A homoktövis legfőbb pozitívumai:

  • Antibakteriális hatású.
  • Hatékony antioxidáns.
  • Mérsékli a stressz káros hatásait.

A homoktövis jótékony tulajdonságait INMUPEC DeFEnS étrend-kiegészítőnkbe zártuk. Termékünk a már említett folyékony, gyorsan felszívódó formulájának köszönhetően, bárki által könnyen fogyasztható. Vegánok és ételintoleranciával küzdők is biztonságosan alkalmazhatják, a homoktövis mellett 9 fajta vitamint és olyan további superfoodokat tartalmaz, mint az antivirális bodza és a légúti betegségek ellen hatékony echinacea.

Q10 vitaminkomplex az idősekért

Az általános immunerősítésen túl fontos szem előtt tartani, hogy egy idős szervezetnek kicsit más jellegű segítségre is szüksége van. A specifikusan számukra létrehozott Royal Vit Q10 vitaminkomplexünkkel biztosítjuk immuntámogatásukat. A szépkorúak igényeihez kialakított étrend-kiegészítőnk jól ismert folyékony formulája megkönnyíti a nélkülözhetetlen vitaminok, nyomelemek szervezetbe juttatását és magas felszívódást garantál.


Termékünk méhpempőt, 12 fajta vitamint – köztük C- és D-vitamint, valamint B-komplexet –ásványi anyagokat és 110 mg antioxidáns hatású Q10 koenzimet tartalmaz.
 



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége