Fetával töltött édesburgonya

Fetával töltött édesburgonya

Fetával töltött édesburgonya

Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják a batátát, amely fetasajttal mennyei fogás.

Hozzávalók 4 főre:

  • 7 db kisebb édesburgonya
  • olívaolaj
  • 1 nagy fej lila hagyma
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • 100 g fetasajt
  • bors

Elkészítése:

A megmosott édesburgonyákat kerámia sütőedénybe tesszük, 180 fokon, légkeveréssel kb. egy óra alatt puhára sütjük őket. Hosszanti irányban felvágjuk, belsejüket egy tálba kanalazzuk. A lila hagymát serpenyőben olívaolajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát. A sült édesburgonyához keverjük a kockákra vágott fetasajtot, a pirított hagymát, ízlés szerint fűszerezzük, visszatöltjük az édesburgonyákba, magas hőfokon, grill fokozaton néhány perc alatt ropogósra sütjük őket.

Forrás: ecofamily.hu



Kapcsolódó bejegyzések

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége