Dr. Vas Krisztina az új Vichy ampullákról

Dr. Vas Krisztina az új Vichy ampullákról

Mind a nők, mind a férfiak körében egyre nagyobb az igény az üde, fiatalos és egészséges arcbőr megőrzésére. Ezen igények ihlették meg a fejlesztőket, hogy minél erősebb, hatékonyabb készítményeket állítsanak elő, melyek otthoni körülmények között biztonságosan és könnyedén használhatóak.



Vichy Liftactiv Specialist anti-aging és pigmentfoltok elleni ampullák ugyan magas koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat, mégis otthoni használatuk biztonságos, így bőrgyógyászati szempontból kúraszerű és folyamatos alkalmazásuk is lehetséges.


Magas hatóanyagkoncentrációnak, valamint oldat formátumnak és a kifejezetten savas pH-nak köszönhetően a hatóanyagok bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe a dermisbe is, így hatékonyabban fejti ki az anti-aging hatását a többi készítményhez képest.


A kis, sötétített üvegű ampullás kiszerelés a könnyebb és pontosabb adagolást segíti, valamint biztosítja az aktív hatóanyagok stabilitását. Fénytől védve, szobahőmérsékleten 48 órán belül a hatóanyagok még nem bomlanak el, így kifejtik jótékony hatásukat.


Dr. Vas Krisztina
Dr. Vas Krisztina

DermaMedical

Bőrgyógyászati és

Orvos-Esztétikai Központ



Kapcsolódó termékek

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége