40 felett is szépnek maradni

40 felett is szépnek maradni

40 felett is szépnek maradni

Sajnos az életkor előrehaladtával nemcsak a testünkön tapasztalhatjuk meg az öregedéssel járó kellemetlen változásokat, hanem az arcbőrünkön is. Ahhoz, hogy hosszú távon megőrizzük szépségünket, nap mint nap tennünk kell érte. Az érett bőr jellemzője, hogy száraz, fakó, pigmentfoltos, a hajszálerek elpattanása miatt kialakulhat rajta rozacea is. A mélyebb rétegekben jelentkező vízhiány következtében szerkezete megváltozik, hajlamosabbá válik a ráncosodásra és az égő, viszkető bőrfelszínre. A sejtek életciklusa lelassul, az elhalt hámsejtek lassabban hámlanak le, a zsírréteg elvékonyodásával „lefogy az arc”, és elveszti korábbi kontúrját.

 

Ami mindenképpen segítheti a fiatalos kinézet megőrzését, az a rendszeres napi bőrápolás, a testmozgás, az egészségtudatos táplálkozás, valamint a kielégítő folyadékfogyasztás. A kozmetikumok közül éjszakára válasszunk zsírosabb arckrémet, amely tartalmaz A-, C-, E-vitamint, hyaluronsavat, kollagént, argán- és szőlőmagolajat.

 

Ha időben elkezdi az arcápolást az életkornak megfelelő termékekkel, és emellett egészségesen él, az az évek alatt összeadódik, és szemmel láthatóvá válik.



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége