Aurecon peroxid fülcsepp

Kiszerelés:
10ml
SKU:
817604
Gyártó/Forgalmazó:
Fytofontana Magyarország

Peroxid fülcsepp a fülzsír eltávolítására.

Internetes ár
3 374 Ft
Egységár: 3374.1 Ft

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A peroxidos Aurecon fülcsepp tiszta, sűrű oldat. Kettős hatású, egyedülálló összetétele által meglágyul a megkeményedett fülzsír és gyengéden oxigént szabadít fel, amely megkönnyíti a fülzsír eltávolítását.
  • A fülcsepp hatóanyaga az 5%-os urea hidrogén-peroxid. Ez az aktív anyag lágyítja a megkeményedett fülzsírt és apró részekre bontja le. A fülcsepp tartalmaz még szódium-hidroxidot és glicerint is.
  • A fülzsír a külső hallójárat felső bőrrétegében képződő apró mirigyekből jön létre, amely fontos védelmet nyújt a fülnek, csökkenti a fülgyulladás kialakulásának lehetőségét.
  • A túlzott fülzsírtermelődés viszont igen elterjedt probléma. Az első tünetek már a fülzsír felhalmozódásának fokozatos növekedésével jelentkeznek és például a fül bedugulását okozzák. Ez igen kellemetlen, sőt fájdalmas érzés, amely szédülést okozhat, és kezelés nélkül pedig akár a hallás romlásához is vezethet.
  • A peroxidos Aurecon fülcsepp lágyítja és apró részekre bontja a megkeményedett fülzsírt, amely aztán egyszerűen eltávítható a fülből. A fülcsepp használata sok esetben megelőzheti a fül felszúrását is.

Használata

  • Alkalmazza szükség szerint 3-4 napon keresztül, naponta 1-2x, amíg a tünetek meg nem szűnnek
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 7640119230856
Tárhely sor H
Tárhely oszlop 20
Tárhely Polc 3
Betétdíjas Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége