Artelac Nature tarósítószermentes szemcsepp

Kiszerelés:
10ml
SKU:
644198
Gyártó/Forgalmazó:
Bausch Health Magyarország Kft.

Hosszan tartó hidratálás és megkönnyebbülés az irritált szemek számára. Hialuronsav mellett szemvidítófű kivonatot tartalmaz. Tartósítószer-mentes, felbontást követően 6 hónapig felhasználható.

Internetes ár
3 263 Ft
Egységár: 3263 Ft

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • Életmódunk miatt szemünket fokozott terhelés éri, ami gyakran vezet irritációhoz, és szemszárazsághoz. A váratlanul megjelenő tünetek rendkívül zavaróak lehetnek. Viszkető érzés, fényérzékenység, indokolatlan könnyezés, esetenként homályos látás, sőt szemfájdalmak is jelentkezhetnek. Érdemes már az első tünetek jelentkezésekor alkalmazni az Artelac® Nature szemcseppet, hiszen ezzel megelőzhetjük a súlyosabb problémák kialakulását.

Termékelőny

  • Már az első használat után megnyugtatja a szemet. Euphrasia-kivonatot tartalmaz, amit szemvidítófűnek is hívnak. Ez a különleges gyógynövény iridoid-glikozidokat (eufrozidot, aukubint, katalpolt) tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatásúak. A szemvidítófű szembántalmak és szemfáradtság esetén is ajánlott! Az Artelac® Nature ezen felül hialuronsavat is tartalmaz, ami a könnyfilmben is megtalálható, így természetes módon hidratálja a szemet. Szabadalmaztatott pumpamechanizmusának köszönhetően nincs szükség tartósítószerre. Akár minden nap, naponta többször is használhatjuk.

Így használja a terméket!

  1. Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.
  2. Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.
  3. Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.
  4. Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4030571007517
Tárhely sor J
Tárhely oszlop 30
Tárhely Polc 1

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége