Anaftin 12% gél

Kiszerelés:
8ml
SKU:
340953
Gyártó/Forgalmazó:
Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kft.

Az Anaftin® gél védőfilmet képez az aftákon és egyéb szájsebeken (pl. fogszabályzó, fogpótlás okozta sérülések és más apró sebek), így enyhítve a szabad idegvégződésekben jelentkező fájdalmat. A készítmény HIALURONSAV és ALOE VERA tartalma segíti a sérült szövetek természetes gyógyulását.
Életkori megkötés nélkül alkalmazható.
Polivinil-pirrolidont (PVP), hialuronsavat és aloe verát tartalmazó orvostechnikai eszköz.

Patikai ár:
2 569 Ft
Internetes ár
2 184 Ft
Egységár: 2184 Ft
Megtakarítás: 385 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Anaftin® gél segít a szájban megjelenő apró sérülések, például az aftás szájgyulladás és az aftás fekélyek, valamint a fogszabályzók és a rosszul illeszkedő fogpótlások miatt kialakuló apró sérülések okozta fájdalom kezelésében. Diffúz aftás fekélyek esetében is javallott.

Az Anaftin® gél segít a szájban megjelenő apró sérülések, például az aftás szájgyulladás és az aftás fekélyek, valamint a fogszabályzók és a rosszul illeszkedő fogpótlások miatt kialakuló apró sérülések okozta fájdalom kezelésében. Diffúz aftás fekélyek esetében is javallott.

Hatásmechanizmus:

Az Anaftin® gél polivinil-pirrolidont (PVP) és hialuronsavat tartalmaz, melyek védőfilmet képezve hozzátapadnak a szájüreghez, védelmet nyújtanak az érintett területeket érő mechanikai behatásokkal szemben, és enyhítik a szabad idegvégződésekben jelentkező fájdalmat.

A készítmény hialuronsav és aloe vera tartalma segíti a sérült szövetek természetes gyógyulását.

Használati utasítás:

Vigyen fel 1 vagy 2 csepp gélt a szájüregi fekély vagy sérülés teljes lefedéséhez. Kerülje a közvetlen érintkezést az applikátor és a sérülés között. A védőfilm akadálytalan kialakulása érdekében legalább 2 percig ne érintse meg a nyelvével a sérülést. Használat után mindig vissza kell helyezni a kupakot. Az optimális eredmény érdekében a felvitel után legalább 1 óráig kerülje az evést és ivást. Használja napi 3-4 alkalommal, illetve ha szükséges, ennél többször.

Összetevők:

Víz, polivinil-pirrolidon (PVP), maltodextrin, propilén-glikol, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, xantán gumi, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, nátrium-hialuronát, aroma, benzalkónium-klorid, dinátrium-EDTA, nátrium-szacharinát, dikálium-glicirrizát, Aloe barbadensis

Figyelmeztetések:

Az applikátor és a gél keresztszennyezésének elkerülése érdekében az Anaftin® gél tubust csak egy beteg használhatja. Az Anaftin® gél használata ellenjavallt az összetevők bármelyikével szembeni ismert túlérzékenység esetén. Amennyiben Ön terhes, kérdezze meg orvosát a készítmény alkalmazása előtt. Ha gyakran előfordul Önnél szájüregi fekély, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz. Óvintézkedések és figyelmeztetések: Ne használja a lejárati időn túl, illetve ha a tubus sérültnek tűnik vagy szivárog. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! Szobahőmérsékleten, közvetlen hőhatástól védve tárolandó. Nem fagyasztható.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Anaftin 12% gél
Egyéb
EAN 4013054025154
Tárhely sor 8
Tárhely oszlop 14
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége