Aminoerg gél

Kiszerelés:
100g
SKU:
783804
Gyártó/Forgalmazó:
Interherb Kft.

Az Aminoerg regeneráló masszírozó gél a tejfehérje hidrolizátum (Hydrolactin) esszenciális aminosav komponensei révén serkenti a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Az Aminoerg gél gyógynövény komponensei elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag és oxigénellátást, gyulladáscsökkentő hatásúak. Sportolás előtt és után redszeres használata javasolt.

Patikai ár:
939 Ft
Internetes ár
845 Ft
Egységár: 8450 Ft / kg
Megtakarítás: 94 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Megbízható minőség, eredeti összetétel!

Az Aminoerg regeneráló masszírozó gél a tejfehérje hidrolizátum (Hydrolactin) esszenciális aminosav komponensei révén serkenti a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Az Aminoerg gél gyógynövény komponensei elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag és oxigénellátást, gyulladáscsökkentő hatásúak.

  • A készítmény gyógynövény komponensei közül az Aranyvessző (/hu/aranyvesszo) herba (Solidaginis herba) igazolt antioxidáns, ödémagátló és gyulladáscsökkentő. Hatóanyagai a mélyebb szövetekbe eljutva elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag felszívódását és oxigénellátást.
  • Felszívódást követően nem hagy foltot a ruházaton.
  • Sportolás előtt és után redszeres használata javasolt.

Kiszerelés: 100 g

Alkalmazás

  • A megtisztított testfelületet (szem és környéke kivételével) a regeneráló géllel naponta több alkalommal alaposan bedörzsöljük. Összetevők: Aqua, Solidaginis herba extract, Hederae terrestris extract, Chamaedryos herba extract, Alcohol, Carbomer, Sodyum Hydroxyd, Hydrolized Milk Protein, Methylparaben, Lavandula ocinalis oil

Hatóanyagok

  • tejfehérje esszenciális aminosavak, Sarlós gamandor (/hu/sarlos-gamandor) herba, Kerekrepkényfű, Aranyvesszőfű vizes-alkoholos kivonata.

Figyelmeztetés

  • Allergiás reakció esetén a készítmény alkalmazását abba kell hagyni. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás

  • szobahőmérsékleten

Nyilvántartási szám: 612/2007 OÉTI

Forgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest Tátra utca 25.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Aminoerg gél
Egyéb
EAN 5999542641190
Tárhely sor H
Tárhely oszlop 4
Tárhely Polc 1
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége