Daylong Ultra SPF30 gél-spray

Kiszerelés:
150ml
SKU:
364884
EAN:
7612076455238
Th:
7
/
10

Magas fokú fényvédelem Fényérzékeny bőrre: napallergia, valamint zsíros bőr esetén Extra vízálló Zsír- és emulgeálószer-mentes Daylong-formula az egészséges védelemért: A Daylong ultra gél-spray különösen alkalmas napallergiára hajlamos, valamint zsíros bőrre. A hatékonyságot és a tolerálhatóságot napallergiás felhasználókon végzett vizsgálatok igazolják. A könnyű, zsírmentes gél-spray jól eloszlatható, gyorsan beszívódik és kellemes, matt bőrérzetet biztosít. A gél-spray ezen felül E-vitamint tartalmaz. A Daylong ultra gél-spray jól alkalmazható nehezen elérhető vagy szőrrel fedett testrészeken, férfiaknál, valamint sportolásnál. A fénystabil UV-szűrők rendkívül hatékony védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Az UV védelem csökkentheti a napallergia előfordulásának gyakoriságát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem komedogén. Nem tartalmaz tartósítószert, emulgeálószert és illatanyagot.

Patikai ár:
9 979 Ft
Internetes ár
6 985 Ft
Egységár: 46.57 Ft / ml
Megtakarítás: 2994 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Daylong Ultra SPF30 gél-spray
Alkalmazás: Bőséges mennyiséget alkalmazzon kb. 20 perccel a napozás előtt, és hagyja jól beszívódni! A fényvédő gél-spray szembe ne kerüljön! Többször használja a tökéletes fényvédelem érdekében, főleg vízben való tartózkodás és törölközés után, továbbá verejtékezés esetén. A túl vékony rétegben alkalmazott naptej jelentősen csökkenti a védelem fokát. Kerülje az intenzív déli napsugárzást! A mértéktelen napozás veszélyes. A magas védőfaktorral rendelkező fényvédőszerek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsütésnek! A fényvédő termékek tartósan elszínezhetik a textíliákat és az egyéb anyagokat.
Összetevők: víz, etilhexil-metoxicinnamát, alkohol, dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, bis-etilhexiloxifenol-metoxifenil-triazin, dimetikon, VP/eikozén-kopolimer, C12-15-alkil-benzoát, dibutil-adipát, ciklodextrin, tokoferol, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trietanolamin, lauril-glükozid, trisodium-etiléndiamin-diszukcinát, BHT
Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap-év. Felbontás után 12 hónapig.
Eltartás: Nem igényel különleges tárolást.
Származási ország: Svájc
Forgalmazza: Ewopharma Hungary Kft.,

További információ
EAN 7612076455238
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Daylong Ultra SPF30 gél-spray

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

©2019 © 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.