Daylong Kids 50 naptej liposzómás

Kiszerelés:
150ml
SKU:
864533
EAN:
7612076396746
Th:
7
/
8

Liposzómás naptej Adagoló pumpás kiszerelés a megbízható védelemért Magas fokú fényvédelem Extra vízálló Daylong-formula az egészséges védelemért: A naptej gyorsan felszívódik és dexpanthenol, glicerin, aloe vera, valamint E-vitamin tartalma ápolja a gyermekek bőrét. A fénystabil UV-szűrők rendkívül hatékony védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Kb. 1 éves kortól, napra érzékeny bőrű gyermekeknek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Tartósítószer- és illatanyag mentes.

Patikai ár:
10 489 Ft
Internetes ár
9 440 Ft
Egységár: 62.93 Ft / ml
Megtakarítás: 1049 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Daylong Kids 50 naptej liposzómás
Az adagolópumpás kiszerelés és az adagolásra vonatkozó táblázat segít abban, hogy megfelelő mennyiségű naptejjel biztosítsa a megbízható fényvédelmet. Az adagolást mutató táblázat a flakonon a termékcímke belső oldalán található.
Alkalmazás: Vigye fel a bőrre kb. 20 perccel a napozás előtt, és hagyja jól beszívódni.
A naptej szembe ne kerüljön! Többször használja a tökéletes fény elleni védelem érdekében, főleg vízben való tartózkodás és törölközés után, továbbá verejtékezés esetén.
A túl vékony rétegben alkalmazott naptej jelentősen csökkenti a védelem fokát. Kerülje az intenzív déli napsugárzást. A mértéktelen napozás veszélyes. A magas védőfaktorral rendelkező fényvédőszerek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsütésnek. A fényvédő termékek tartósan elszínezhetik a textíliákat és az egyéb anyagokat.
Összetevők: víz, dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, benzoát, etilhexil-metoxicinnamát, biszetilhexiloxifenol-metoxifenil-triazin, triazin, C12–15 alkil-benzoát, dibutil-adipát, dikaprilil-karbonát, pentilénglikol, metilen metilén-bisbenzotriazolil-tetrametilbutilfenol (nano), dimetikon, etilhexil-triazon, alkohol, cetil-foszfát, glicerin, cetil-alkohol, trietanolamin, pantenol, tokoferol, lecitin, karbomer, decil-glükozid, propilénglikol, xantángumi, BHT
Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap/év. Felbontás után 12 hónapig.
Eltartás: Nem igényel különleges tárolást.
Származási ország: Svájc
Forgalmazza: Ewopharma Hungary Kft.,

További információ
EAN 7612076396746
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Daylong Kids 50 naptej liposzómás

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

©2019 © 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.