Pingvin Patika Blog

Kankalin

Kankalin 

A legtöbben kerti növényként ismerik a kankalint. A szép hangzású primula azonban lényegesen sokrétűbb „varázsszer”, mint először gondolnánk. Nézzük, mire alkalmazták már őseink is!

A Shiatsu masszázs

 Shiatsu masszázs

Akár hiszünk a csakrák létezésében, akár nem, a shiatsu masszázs tökéletes választás lehet a mindennapok során felgyülemlő stressz levezetésében. Nézzük, miből is áll pontosan, és milyen esetekben vethető be!

Hogyan mûködnek a terhességi tesztek?

Hogyan működik a terhességi teszt

Ha nem rendelkezünk a megfelelő időben a megbízható információval, történjék az bármely élethelyzetünkben, határozottságunk cserbenhagy, bizonytalanná válhatunk. Nyugtalanságunk idegességgé növekedhet, súlyosabb esetben páni félelem keríthet hatalmába. Így lehet ez akkor is, ha nem tudjuk – akár terveink szerint alakultak az események, akár hiba csúszott a számításainkba –, vajon megtörtént-e velünk élétünk egyik legcsodálatosabb pillanata, a teherbe esés. Manapság azonban felesleges aggodalomra már semmi ok, hiszen szinte minden patikában hozzáférhetők a terhességi tesztek, amelyek révén hamar és könnyen tisztán láthatunk. Ezúttal ehhez kértünk útmutatást dr. Nagy Ildikó szakgyógyszerésztől.